Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Fornyelse i Stjørdal, møtene fortsetter

 GODE MØTER I STJØRDAL: Møteaksjonen med Martha og Edgar Paulsen er i gang med sin fjerde uke. (FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Av Ingjerd Våge – Vi er veldig spent og er i bønn til Gud for uken som kommer. Det er bevegelse i flokken, folk blir berørt av Ordet og endrer kurs. Vi opplever at Gud ikke […]

Av admin. Publisert 22. mai 2007.

  
GODE MØTER I STJØRDAL: Møteaksjonen med Martha og Edgar Paulsen er i gang med sin fjerde uke.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Ingjerd Våge

– Vi er veldig spent og er i bønn til Gud for uken som kommer. Det er bevegelse i flokken, folk blir berørt av Ordet og endrer kurs. Vi opplever at Gud ikke er ferdig og har store forventninger, sier Kjell Kolbrek som er leder for fellesmøtekomiteen.
Møteaksjonen har allerede vart i tre uker i vår, men har hatt pause de siste ukene før møtene startet opp igjen torsdag 31. mai.

Gud er tilstede
–Mange søker forbønn og salving. Vi har sett at mennesker blir helbredet, flere har fått en ny start og noen har kommet tilbake til troen, forteller Kolbrek.
Møtene blir også sendt på nærradio, og de har fått tilbakemelding fra flere av lytterne. Også Martha Paulsen bekrefter at de har opplevd Guds nærvær disse ukene.
– Folk opplever fornyelse og får større frimodighet. Vi har sett at mennesker blir helbredet for indre sår. Flere tar også med seg ikke-kristne på møtene, de ønsker at andre må bli frelst, det er første tegn på at folk våkner, sier Paulsen.

Varig kursendring
Det er viktig for Martha og Edgar Paulsen at fornyelsen folk erfarer nå ikke er et blaff, men at det fører til varig endring.
– Vi opplever at folk blir tent i brann og at flere oppdager sine nådegaver. Vår visjon er at alle skal på banen og at ingen blir sittende på ”tribunen”, sier Paulsen.
Marit og Irene stod i vekkelse i Stjørdal for om lag to år siden, den gang kom folk tilreisende fra hele Trøndelag. Nå er det flest folk fra byen Stjørdal som kommer på møtene. Kolbrek og Paulsen oppfordrer alle til å være med å be for aksjonen i Stjørdal.  

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017