Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Fornyelse i Stjørdal, møtene fortsetter

 GODE MØTER I STJØRDAL: Møteaksjonen med Martha og Edgar Paulsen er i gang med sin fjerde uke. (FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Av Ingjerd Våge – Vi er veldig spent og er i bønn til Gud for uken som kommer. Det er bevegelse i flokken, folk blir berørt av Ordet og endrer kurs. Vi opplever at Gud ikke […]

Av admin. Publisert 22. mai 2007.

  
GODE MØTER I STJØRDAL: Møteaksjonen med Martha og Edgar Paulsen er i gang med sin fjerde uke.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Ingjerd Våge

– Vi er veldig spent og er i bønn til Gud for uken som kommer. Det er bevegelse i flokken, folk blir berørt av Ordet og endrer kurs. Vi opplever at Gud ikke er ferdig og har store forventninger, sier Kjell Kolbrek som er leder for fellesmøtekomiteen.
Møteaksjonen har allerede vart i tre uker i vår, men har hatt pause de siste ukene før møtene startet opp igjen torsdag 31. mai.

Gud er tilstede
–Mange søker forbønn og salving. Vi har sett at mennesker blir helbredet, flere har fått en ny start og noen har kommet tilbake til troen, forteller Kolbrek.
Møtene blir også sendt på nærradio, og de har fått tilbakemelding fra flere av lytterne. Også Martha Paulsen bekrefter at de har opplevd Guds nærvær disse ukene.
– Folk opplever fornyelse og får større frimodighet. Vi har sett at mennesker blir helbredet for indre sår. Flere tar også med seg ikke-kristne på møtene, de ønsker at andre må bli frelst, det er første tegn på at folk våkner, sier Paulsen.

Varig kursendring
Det er viktig for Martha og Edgar Paulsen at fornyelsen folk erfarer nå ikke er et blaff, men at det fører til varig endring.
– Vi opplever at folk blir tent i brann og at flere oppdager sine nådegaver. Vår visjon er at alle skal på banen og at ingen blir sittende på ”tribunen”, sier Paulsen.
Marit og Irene stod i vekkelse i Stjørdal for om lag to år siden, den gang kom folk tilreisende fra hele Trøndelag. Nå er det flest folk fra byen Stjørdal som kommer på møtene. Kolbrek og Paulsen oppfordrer alle til å være med å be for aksjonen i Stjørdal.  

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018