Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Svært fornøyd

 TAKKNEMLIG: Martha og Edgar Paulsen er takknemlig til Gud for fornyelsen som har funnet sted blant de kristne i Stjørdal. (FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Av Ingjerd Våge Møteaksjonen på Stjørdal bedehus ble avsluttet søndag 3. juni. Aksjonen hadde da vart i fire uker og det har vært mye folk innom hver kveld. Selv om Gud har gjort mye […]

Av admin. Publisert 8. juni 2007.
  
TAKKNEMLIG: Martha og Edgar Paulsen er takknemlig til Gud for fornyelsen som har funnet sted blant de kristne i Stjørdal.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Ingjerd Våge

Møteaksjonen på Stjørdal bedehus ble avsluttet søndag 3. juni. Aksjonen hadde da vart i fire uker og det har vært mye folk innom hver kveld. Selv om Gud har gjort mye gjennom møtene, velger de nå å avslutte aksjonen siden det nærmer seg sommerferie.

– De fleste som har vært innom er troens folk, men også noen radiolyttere (Budstikka Radio, hvor møteaksjonen har vært sendt, red. anm.) har kommet på møtene etter hvert, sier Martha Paulsen.
– Vi har sett en stor rørelse i flokken, mange har kommet tilbake til sine nådegaver, og det er startet opp bønnegrupper. Vi ser en sterk fornyelse og vi gleder oss stort over det vi har fått være med på, sier en meget oppglødd Paulsen.

Mennesker har også tatt i mot Jesus under aksjonen. Siste uken tok to radiolyttere i mot Jesus. Til tross for at mye har skjedd som en konsekvens av møtene, vil ikke Martha og Edgar Paulsen starte opp igjen med aksjon i Stjørdal til høsten.
– Vi vil holde kontakt med menigheten ved å komme på sporadiske besøk. I tillegg kommer vi til å konsentrere arbeidet vårt mer i Trøndelag til høsten. Dette var også klart før denne aksjonen startet, sier Martha Paulsen.

– Tror du gløden og fornyelsen blant menneskene på bedehuset vil vedvare utover høsten?
– Absolutt. Jeg tror folket her er blitt gjennomsyret og er satt i tjeneste. De er ikke avhengig av Edgar og meg lengre, mener Paulsen.
Avslutningsmøtet i Stjørdal ble meget spesielt. En av de mest aktive på bedehuset døde brått og uventet av hjerteinfarkt tidligere på dagen, han var bare 51 år gammel. Martha forteller at menigheten er i sjokk og sorg. Hun oppfordrer til forbønn for menigheten og for alle dem som går rundt og er kalt av Gud i Trøndelag.   

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017