Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Svært fornøyd

 TAKKNEMLIG: Martha og Edgar Paulsen er takknemlig til Gud for fornyelsen som har funnet sted blant de kristne i Stjørdal. (FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV) Av Ingjerd Våge Møteaksjonen på Stjørdal bedehus ble avsluttet søndag 3. juni. Aksjonen hadde da vart i fire uker og det har vært mye folk innom hver kveld. Selv om Gud har gjort mye […]

Av admin. Publisert 8. juni 2007.
  
TAKKNEMLIG: Martha og Edgar Paulsen er takknemlig til Gud for fornyelsen som har funnet sted blant de kristne i Stjørdal.
(FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Ingjerd Våge

Møteaksjonen på Stjørdal bedehus ble avsluttet søndag 3. juni. Aksjonen hadde da vart i fire uker og det har vært mye folk innom hver kveld. Selv om Gud har gjort mye gjennom møtene, velger de nå å avslutte aksjonen siden det nærmer seg sommerferie.

– De fleste som har vært innom er troens folk, men også noen radiolyttere (Budstikka Radio, hvor møteaksjonen har vært sendt, red. anm.) har kommet på møtene etter hvert, sier Martha Paulsen.
– Vi har sett en stor rørelse i flokken, mange har kommet tilbake til sine nådegaver, og det er startet opp bønnegrupper. Vi ser en sterk fornyelse og vi gleder oss stort over det vi har fått være med på, sier en meget oppglødd Paulsen.

Mennesker har også tatt i mot Jesus under aksjonen. Siste uken tok to radiolyttere i mot Jesus. Til tross for at mye har skjedd som en konsekvens av møtene, vil ikke Martha og Edgar Paulsen starte opp igjen med aksjon i Stjørdal til høsten.
– Vi vil holde kontakt med menigheten ved å komme på sporadiske besøk. I tillegg kommer vi til å konsentrere arbeidet vårt mer i Trøndelag til høsten. Dette var også klart før denne aksjonen startet, sier Martha Paulsen.

– Tror du gløden og fornyelsen blant menneskene på bedehuset vil vedvare utover høsten?
– Absolutt. Jeg tror folket her er blitt gjennomsyret og er satt i tjeneste. De er ikke avhengig av Edgar og meg lengre, mener Paulsen.
Avslutningsmøtet i Stjørdal ble meget spesielt. En av de mest aktive på bedehuset døde brått og uventet av hjerteinfarkt tidligere på dagen, han var bare 51 år gammel. Martha forteller at menigheten er i sjokk og sorg. Hun oppfordrer til forbønn for menigheten og for alle dem som går rundt og er kalt av Gud i Trøndelag.   

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018