Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Blest om generalforsamlingen

 Faksimile av Stavanger Aftenblad    Av Ingjerd Våge Karl Johan Hallaråker ble i forbindelse med generalforsamlingen intervjuet av stavangeravisen – og ble slått opp over hele førstesiden. Temaene som ble tatt opp, var blant annet liberaliseringen av kirken, kjønnsnøytral ekteskapslov, Hallaråker sitt Israels engasjement og Prinsesse Märtha Louise sitt forhold til engler. Hallaråker mener den kristne verdiforankringen i […]

Av admin. Publisert 27. juli 2007.
  
Faksimile av Stavanger Aftenblad

   
Av Ingjerd Våge

Karl Johan Hallaråker ble i forbindelse med generalforsamlingen intervjuet av stavangeravisen – og ble slått opp over hele førstesiden. Temaene som ble tatt opp, var blant annet liberaliseringen av kirken, kjønnsnøytral ekteskapslov, Hallaråker sitt Israels engasjement og Prinsesse Märtha Louise sitt forhold til engler. Hallaråker mener den kristne verdiforankringen i samfunnet og skolen er svekket. Dette ser vi resultater av nå, ved at samfunnet høster det man har sådd de siste årene.
Les nettversjonen av saken i aftenbladet.no her.

Også Bergens Tidende, Vårt Land, Dagen, NorgeIDAG og Magazinet har gitt generalforsamlingen spalteplass. 

I tillegg har flere tv-stasjoner kringkastet nyheter fra generalforsamlingen i IMI-Forum.

 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018