Sambåndet

Onsdag 20. september 2017
RSS

Tidenes GF

 FULLSATT: Over 1500 mennesker sprengte møtesalen lørdag kveld. Det måtte settes ut stoler i tilstøtende rom.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Egill J. Danielsen – Dette var sikkelig GF-stemning! Karl Johan Hallaråker er vel tilfreds og takker alle som bidro til å gjøre arrangementet til det høydepunktet det ble. Aldri før har så mange deltatt etter at ImF innførte […]

Av admin. Publisert 30. juli 2007.

  
FULLSATT: Over 1500 mennesker sprengte møtesalen lørdag kveld. Det måtte settes ut stoler i tilstøtende rom.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Egill J. Danielsen

– Dette var sikkelig GF-stemning!

Karl Johan Hallaråker er vel tilfreds og takker alle som bidro til å gjøre arrangementet til det høydepunktet det ble. Aldri før har så mange deltatt etter at ImF innførte generalforsamling hvert annet år i 2003. Høydepunktet var sang- og musikkmøtet lørdag kveld da den store IMI-salen ble sprengt og stoler måtte plasseres i kafeteriaen utenfor for å få plass til alle de over 1500 menneskene. 

– Det er nesten som i en amerikansk megakirke, sa en journalistkollega mens The Talley Trio sang sitt kraftfulle budskap fra scenen denne kvelden.

Dersom samtlige møter legges sammen, var over 5000 mennesker innom generalforsamlingen. Det er mer enn 1000 flere enn på Bildøy for to år siden, selv om GF var en dag kortere i år.

Også givergleden var stor. Kollekten ble samlet på 290.000 kroner – 100.000 mer enn for to år siden.

– Samtidig opplevde vi stor tilsutning til dokumentet om lederskap og tilsyn, som var hovedsaken på GF denne gangen, sier Hallaråker.

Han lover en grundig evaluering av stevnet – hvorfor det gikk så bra – og hva som kunne vært enda bedre. Hallaråker lover at man vil bruke erfaringene til å legge tilrette for en minst like god generalforsamling i Molde i 2009.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Monica Pollestad er ny barnearbeider, og Per Åge Berge er ny forkynner i ImF Rogaland.

Hadde den tiltalte etter knivstikkingen på KVS-Bygland vært fire måneder eldre da ugjerningen skjedde, kunne han fått nesten dobbelt så lang straff.

Talar av dei mest kjende forkynnarane i Norge dei siste 50 åra blir no gjort tilgjengelege for alle.

Copyright © Sambåndet 2017