Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Tidenes GF

 FULLSATT: Over 1500 mennesker sprengte møtesalen lørdag kveld. Det måtte settes ut stoler i tilstøtende rom.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Egill J. Danielsen – Dette var sikkelig GF-stemning! Karl Johan Hallaråker er vel tilfreds og takker alle som bidro til å gjøre arrangementet til det høydepunktet det ble. Aldri før har så mange deltatt etter at ImF innførte […]

Av admin. Publisert 30. juli 2007.

  
FULLSATT: Over 1500 mennesker sprengte møtesalen lørdag kveld. Det måtte settes ut stoler i tilstøtende rom.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Egill J. Danielsen

– Dette var sikkelig GF-stemning!

Karl Johan Hallaråker er vel tilfreds og takker alle som bidro til å gjøre arrangementet til det høydepunktet det ble. Aldri før har så mange deltatt etter at ImF innførte generalforsamling hvert annet år i 2003. Høydepunktet var sang- og musikkmøtet lørdag kveld da den store IMI-salen ble sprengt og stoler måtte plasseres i kafeteriaen utenfor for å få plass til alle de over 1500 menneskene. 

– Det er nesten som i en amerikansk megakirke, sa en journalistkollega mens The Talley Trio sang sitt kraftfulle budskap fra scenen denne kvelden.

Dersom samtlige møter legges sammen, var over 5000 mennesker innom generalforsamlingen. Det er mer enn 1000 flere enn på Bildøy for to år siden, selv om GF var en dag kortere i år.

Også givergleden var stor. Kollekten ble samlet på 290.000 kroner – 100.000 mer enn for to år siden.

– Samtidig opplevde vi stor tilsutning til dokumentet om lederskap og tilsyn, som var hovedsaken på GF denne gangen, sier Hallaråker.

Han lover en grundig evaluering av stevnet – hvorfor det gikk så bra – og hva som kunne vært enda bedre. Hallaråker lover at man vil bruke erfaringene til å legge tilrette for en minst like god generalforsamling i Molde i 2009.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018