Tidenes GF

 FULLSATT: Over 1500 mennesker sprengte møtesalen lørdag kveld. Det måtte settes ut stoler i tilstøtende rom.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Egill J. Danielsen – Dette var sikkelig GF-stemning! Karl Johan Hallaråker er vel tilfreds og takker alle som bidro til å gjøre arrangementet til det høydepunktet det ble. Aldri før har så mange deltatt etter at ImF innførte […]

  
FULLSATT: Over 1500 mennesker sprengte møtesalen lørdag kveld. Det måtte settes ut stoler i tilstøtende rom.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Egill J. Danielsen

– Dette var sikkelig GF-stemning!

Karl Johan Hallaråker er vel tilfreds og takker alle som bidro til å gjøre arrangementet til det høydepunktet det ble. Aldri før har så mange deltatt etter at ImF innførte generalforsamling hvert annet år i 2003. Høydepunktet var sang- og musikkmøtet lørdag kveld da den store IMI-salen ble sprengt og stoler måtte plasseres i kafeteriaen utenfor for å få plass til alle de over 1500 menneskene. 

– Det er nesten som i en amerikansk megakirke, sa en journalistkollega mens The Talley Trio sang sitt kraftfulle budskap fra scenen denne kvelden.

Dersom samtlige møter legges sammen, var over 5000 mennesker innom generalforsamlingen. Det er mer enn 1000 flere enn på Bildøy for to år siden, selv om GF var en dag kortere i år.

Også givergleden var stor. Kollekten ble samlet på 290.000 kroner – 100.000 mer enn for to år siden.

– Samtidig opplevde vi stor tilsutning til dokumentet om lederskap og tilsyn, som var hovedsaken på GF denne gangen, sier Hallaråker.

Han lover en grundig evaluering av stevnet – hvorfor det gikk så bra – og hva som kunne vært enda bedre. Hallaråker lover at man vil bruke erfaringene til å legge tilrette for en minst like god generalforsamling i Molde i 2009.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.