Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Leirstedvinnerne

 GLADE VINNERE:Fra venstere: Tone Reksten, Bergens Indremisjon, prisutdeler Kenneth Foss, daglig leder i ImF-Ung og den dyne vinneren, Anne Berit Aarsland fra ImF Rogaland. (FOTO:VILHELM VIKSØY) Av Vilhelm Viksøy Med 5 av 8 barne- og ungdomslag representert med utsendinger til GF, var Bergens Indremisjon en suveren vinner av leirstedkonkurransen med 62,5 % oppslutning. Det gav […]

Av admin. Publisert 22. august 2007.
  
GLADE VINNERE:Fra venstere: Tone Reksten, Bergens Indremisjon, prisutdeler Kenneth Foss, daglig leder i ImF-Ung og den dyne vinneren, Anne Berit Aarsland fra ImF Rogaland. (FOTO:VILHELM VIKSØY)

Av Vilhelm Viksøy

Med 5 av 8 barne- og ungdomslag representert med utsendinger til GF, var Bergens Indremisjon en suveren vinner av leirstedkonkurransen med 62,5 % oppslutning. Det gav dem spill og leker til leirstedet til en verdi av 15.000 kroner. Men problemet til bergenserne er at de bare leier seg inn på leirsted Radøytunet, og der er det begrenset med lagerplass. 

− Vi har rett og slett ikke plass til mer leker enn de vi har, sier barne- og familiearbeider Tone Reksten med et smil og leverte premien videre til nr 2, Indremisjonsforbundet i Rogaland.

Premien kom svært overraskende på den nye vinneren.
− Dette var veldig kjekt og en stor takk til lagene og utsendingene som jo har æren for at vi kom på andreplass, også takk til Bergens Indremisjon og Tone Reksten som lar oss få førsteplassen, sier barne- og ungdomssekretær, Anne Berit Aarsland. Hva hun og kretsen skal bruke pengene på er ikke bestemt.

− Vi har nettopp kjøpt inn mye nye spill og leker til Ognatun, men det er plass til mer. Jeg tenker at dette må brukes på en litt større ting som viser litt igjen, men det må hele BUR få være med å bestemme, sier en fornøyd vinner.

 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017