Sambåndet

Onsdag 26. april 2017
RSS

Leirstedvinnerne

 GLADE VINNERE:Fra venstere: Tone Reksten, Bergens Indremisjon, prisutdeler Kenneth Foss, daglig leder i ImF-Ung og den dyne vinneren, Anne Berit Aarsland fra ImF Rogaland. (FOTO:VILHELM VIKSØY) Av Vilhelm Viksøy Med 5 av 8 barne- og ungdomslag representert med utsendinger til GF, var Bergens Indremisjon en suveren vinner av leirstedkonkurransen med 62,5 % oppslutning. Det gav […]

Av admin. Publisert 22. august 2007.
  
GLADE VINNERE:Fra venstere: Tone Reksten, Bergens Indremisjon, prisutdeler Kenneth Foss, daglig leder i ImF-Ung og den dyne vinneren, Anne Berit Aarsland fra ImF Rogaland. (FOTO:VILHELM VIKSØY)

Av Vilhelm Viksøy

Med 5 av 8 barne- og ungdomslag representert med utsendinger til GF, var Bergens Indremisjon en suveren vinner av leirstedkonkurransen med 62,5 % oppslutning. Det gav dem spill og leker til leirstedet til en verdi av 15.000 kroner. Men problemet til bergenserne er at de bare leier seg inn på leirsted Radøytunet, og der er det begrenset med lagerplass. 

− Vi har rett og slett ikke plass til mer leker enn de vi har, sier barne- og familiearbeider Tone Reksten med et smil og leverte premien videre til nr 2, Indremisjonsforbundet i Rogaland.

Premien kom svært overraskende på den nye vinneren.
− Dette var veldig kjekt og en stor takk til lagene og utsendingene som jo har æren for at vi kom på andreplass, også takk til Bergens Indremisjon og Tone Reksten som lar oss få førsteplassen, sier barne- og ungdomssekretær, Anne Berit Aarsland. Hva hun og kretsen skal bruke pengene på er ikke bestemt.

− Vi har nettopp kjøpt inn mye nye spill og leker til Ognatun, men det er plass til mer. Jeg tenker at dette må brukes på en litt større ting som viser litt igjen, men det må hele BUR få være med å bestemme, sier en fornøyd vinner.

 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Til høsten starter to kretser i Indremisjonsforbundet med konfirmantundervisning – Indremisjonssamskipnaden og ImF Rogaland.

Frikstad bedehus er i gang med å utvide, mens Molde bedehus planlegger utbygging.

Byråkrater og politikere går nå langt i å mistenkeliggjøre virksomheten til kristne organisasjoner.

Copyright © Sambåndet 2017