Sambåndet

Torsdag 18. oktober 2018
RSS

Gud jobber på Godøy

 FLYGESEDDEL TIL ALLE: I fem uker har Bård Erik Nyvoll og de andre ungdommene på Godøya sørget for at alle husstander har fått enten personlig invitasjon på døra eller flygeblad i postkassa. FOTO: UKVELD.NET Av Ingjerd Våge – Først ble jeg sjokkskadet. Kan vi fortsette å ha møter en uke til? Det har vi aldri gjort […]

Av admin. Publisert 22. mars 2008.
  
FLYGESEDDEL TIL ALLE: I fem uker har Bård Erik Nyvoll og de andre ungdommene på Godøya sørget for at alle husstander har fått enten personlig invitasjon på døra eller flygeblad i postkassa. FOTO: UKVELD.NET

Av Ingjerd Våge

– Først ble jeg sjokkskadet. Kan vi fortsette å ha møter en uke til? Det har vi aldri gjort før, sier ungdomsleder på Gødøy Nils-Ove Støbakk.

Nye uker
Støbakk er både positivt overrasket og overveldet over at møteaksjonen som opprinnelig skulle vare en uke, nå har avsluttet sin fjerde. Og flere uker skal det bli. I første omgang to uker til.

– Bedehuset på Godøy har alltid hatt en lav terskel. Hvis ikke folk drar til byen en lørdagskveld, kommer de på ungdomsmøte. Men nå er ikke bedehuset bare en hengeplass, nå er det et åndelig hjem hvor folk lærer mer om Jesus.

Oppfølging
Støbakk forteller at flere av de nyfrelste er veldig frimodige og inviterer med seg venner fra skolen på møte.
– Får de nyfrelste noen oppfølging?
– Nå tar vi en uke om gangen. Men i bakhodet tenker vi på smågrupper og alfakurs. Men først må vi bli ferdig med møtene, forteller ungdomslederen.

 Tor Ingvald Lauvrak er blant talerne under møteaksjonen som trekker fulle hus. Det samles folk i alle generasjoner fem kvelder i uken. Han ser med undring på det som skjer

Bønnesvar
 – Når Gud jobber er det et mysterium, det skjer tingen ikke trodde var mulig. Men vi vet at det er blitt bedt mye. De siste syv årene har noen damer møttes ukentlig for å be. Mange er blitt bedt for ved navn, og flere av disse er nå blitt frelst.
– Vil du kalle det en vekkelse?
– Vekkelse? Ja, absolutt, sier en meget opplagt og fornøyd Tor Ingvald Lauvrak.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Bedehusfolk som har gitt uttrykk for savn av liturgi i forsamlingene, får nå et alternativ.

Laget utfordrer kristne forskere og forelesere om å stå fram slik at ferske kristne studenter kan få noen forbilder.

Finansiering er på plass og grunnarbeidet i gang for den lenge planlagte ridehallen på KVS-Bygland.

Er til dømes saudiarar som har konvertert til kristendomen i løyndom, kristne, spør professor Berit Thorbjønrsrud.

Både KrF og Kristne Friskolers Forbund vil ta opp saken om kraftige kutt i statstilskuddet til naturbruksskoler.

Copyright © Sambåndet 2018