Sambåndet

Mandag 29. mai 2017
RSS

Gud jobber på Godøy

 FLYGESEDDEL TIL ALLE: I fem uker har Bård Erik Nyvoll og de andre ungdommene på Godøya sørget for at alle husstander har fått enten personlig invitasjon på døra eller flygeblad i postkassa. FOTO: UKVELD.NET Av Ingjerd Våge – Først ble jeg sjokkskadet. Kan vi fortsette å ha møter en uke til? Det har vi aldri gjort […]

Av admin. Publisert 22. mars 2008.
  
FLYGESEDDEL TIL ALLE: I fem uker har Bård Erik Nyvoll og de andre ungdommene på Godøya sørget for at alle husstander har fått enten personlig invitasjon på døra eller flygeblad i postkassa. FOTO: UKVELD.NET

Av Ingjerd Våge

– Først ble jeg sjokkskadet. Kan vi fortsette å ha møter en uke til? Det har vi aldri gjort før, sier ungdomsleder på Gødøy Nils-Ove Støbakk.

Nye uker
Støbakk er både positivt overrasket og overveldet over at møteaksjonen som opprinnelig skulle vare en uke, nå har avsluttet sin fjerde. Og flere uker skal det bli. I første omgang to uker til.

– Bedehuset på Godøy har alltid hatt en lav terskel. Hvis ikke folk drar til byen en lørdagskveld, kommer de på ungdomsmøte. Men nå er ikke bedehuset bare en hengeplass, nå er det et åndelig hjem hvor folk lærer mer om Jesus.

Oppfølging
Støbakk forteller at flere av de nyfrelste er veldig frimodige og inviterer med seg venner fra skolen på møte.
– Får de nyfrelste noen oppfølging?
– Nå tar vi en uke om gangen. Men i bakhodet tenker vi på smågrupper og alfakurs. Men først må vi bli ferdig med møtene, forteller ungdomslederen.

 Tor Ingvald Lauvrak er blant talerne under møteaksjonen som trekker fulle hus. Det samles folk i alle generasjoner fem kvelder i uken. Han ser med undring på det som skjer

Bønnesvar
 – Når Gud jobber er det et mysterium, det skjer tingen ikke trodde var mulig. Men vi vet at det er blitt bedt mye. De siste syv årene har noen damer møttes ukentlig for å be. Mange er blitt bedt for ved navn, og flere av disse er nå blitt frelst.
– Vil du kalle det en vekkelse?
– Vekkelse? Ja, absolutt, sier en meget opplagt og fornøyd Tor Ingvald Lauvrak.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Dette er oppsiktsvekkjande og noko vi må forske meir på, seier forskar.

Det er flere reiseskildringer i Bibelen, og noen går faktisk over flere kapitler. Fascinerende lesning som gir oss et visst innblikk i hverdagen til Guds folk.

Etter å ha samarbeidet om felles søndagsmøter i cirka ti år går ImF og NLM på Vestnes et skritt lenger og danner en felles forsamling.

Han overtar lederstolen etter Arild Ove Halås som gir seg sommeren 2018.

Over ein periode på 20 år har har Magda Sæviks stiftelse fordelt over 13 millionar kroner på ulike lag og organisasjonar innom- og utanlands.

Copyright © Sambåndet 2017