Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Bibel, ferie og omsorg

Av Ingjerd Våge – Jeg har store forventninger. Dette er et stevne som er forberedt i bønn og omtanke, sier Nansy Thormodsæter som er med i lederteamet for stevnet i starten av sommerferien Blant smakebitene fra programmet er sang ved Kåre Steinsund, blåtur, kåseri om Per Sivle og seminar om Menneskeverdet i livskvelden.– I dette […]

Av admin. Publisert 21. mai 2008.
 

Av Ingjerd Våge

– Jeg har store forventninger. Dette er et stevne som er forberedt i bønn og omtanke, sier Nansy Thormodsæter som er med i lederteamet for stevnet i starten av sommerferien

Blant smakebitene fra programmet er sang ved Kåre Steinsund, blåtur, kåseri om Per Sivle og seminar om Menneskeverdet i livskvelden.
– I dette seminaret skal vi snakke om at Gud gir oss verdi helt til vi dør. I mange sammenhender blir ikke eldre sett på som verdifulle, men mer som folk som krever. Det er viktig å bevare vår verdi og vårt menneskeverd også i den siste delen av livet, sier Thormodsæter. 

Per Tjøstheim blir med som bibeltimeholder. Han har tidligere vært rektor ved Framnes videregående skole i Hardanger. Bibeltimeholderen håper deltakerne under sommerens stevne vil reise rikere hjem enn da de kom.
– Vi skal ta for oss tre sentrale salmer. Gjennomgangstonen i disse salmene er blant annet Guds omsorg for oss, sier Tjøstheim.

Også i år blir Bibelskolen Bildøy Bergen vertskap for stevnet. Og det vil bli lagt godt til rette for alle som kommer. 
–Bibelskolen har et moderne internatbygg. De som ønsker rom i 1. etasje kan be om dette. Eldre bør komme på stevnet for å få seg en god bibelferie, avslutter Thormodsæter.

Fakta:
• Når: 16.-20.juni
• Hvor: Bibelskolen Bildøy Bergen
• Talere: Arnfinn Norheim, Per Tjøstheim, Kjell Einar Ljones, Leiv Nesheim, Kirsten Sekkingstad og Johannes Kleppa.

Se program og mer info her

  
LANDSELDRESTEMNET: Herren er min Hyrde er tema for årets stevne. FOTO: ARKIV SAMBÅNDET
(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018