Sambåndet

Søndag 22. oktober 2017
RSS

– Folk må våkne!

 DEMONSTRERTE: Richard Dahl møtte fram for å markere sitt syn på den nye ekteskapsloven. Foto: Ole Andreas Husøy, KPK Han var en av dem som hadde møtt fram på Eidsvolls plass foran Stortinget for å demonstrere mot forslaget til ny ekteskapslov.– Jeg synes det er tragisk at ikke flere har skjønt konsekvensene av lovendringen. Jeg […]

Av admin. Publisert 12. juni 2008.
  
DEMONSTRERTE: Richard Dahl møtte fram for å markere sitt syn på den nye ekteskapsloven. Foto: Ole Andreas Husøy, KPK

Han var en av dem som hadde møtt fram på Eidsvolls plass foran Stortinget for å demonstrere mot forslaget til ny ekteskapslov.
– Jeg synes det er tragisk at ikke flere har skjønt konsekvensene av lovendringen. Jeg mener man angriper grunnleggende verdier, at man vi ta fra oss arvesølvet, sier Dahl.
 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

ImF går fra å tilby økonomitjenester til andre, til selv å kjøpe økonomitjenester, inkludert økonomileder, fra Knif-regnskap.

Kretsleder i Sunnmøre Indremisjon, Johan Halsne, ønsker å forberede bedehuset på å kunne gjennomføre gravferd.

Opposisjonspartiene kom med knallhard kritikk mot regjeringens kuttforslag til folkehøgskolene.

I ettermiddag blir det demonstrasjon foran Stortinget mot regjeringens forslag i statsbudsjettet om millionkutt i bevilgningene til folkehøgskolene.

– Vi er med og utdanner for samfunnet og gir barn og unge et kompass – på alle plan i livet, sier rektor Jeanette Vesetvik.

Copyright © Sambåndet 2017