Sambåndet

Mandag 29. mai 2017
RSS

– Folk må våkne!

 DEMONSTRERTE: Richard Dahl møtte fram for å markere sitt syn på den nye ekteskapsloven. Foto: Ole Andreas Husøy, KPK Han var en av dem som hadde møtt fram på Eidsvolls plass foran Stortinget for å demonstrere mot forslaget til ny ekteskapslov.– Jeg synes det er tragisk at ikke flere har skjønt konsekvensene av lovendringen. Jeg […]

Av admin. Publisert 12. juni 2008.
  
DEMONSTRERTE: Richard Dahl møtte fram for å markere sitt syn på den nye ekteskapsloven. Foto: Ole Andreas Husøy, KPK

Han var en av dem som hadde møtt fram på Eidsvolls plass foran Stortinget for å demonstrere mot forslaget til ny ekteskapslov.
– Jeg synes det er tragisk at ikke flere har skjønt konsekvensene av lovendringen. Jeg mener man angriper grunnleggende verdier, at man vi ta fra oss arvesølvet, sier Dahl.
 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Dette er oppsiktsvekkjande og noko vi må forske meir på, seier forskar.

Det er flere reiseskildringer i Bibelen, og noen går faktisk over flere kapitler. Fascinerende lesning som gir oss et visst innblikk i hverdagen til Guds folk.

Etter å ha samarbeidet om felles søndagsmøter i cirka ti år går ImF og NLM på Vestnes et skritt lenger og danner en felles forsamling.

Han overtar lederstolen etter Arild Ove Halås som gir seg sommeren 2018.

Over ein periode på 20 år har har Magda Sæviks stiftelse fordelt over 13 millionar kroner på ulike lag og organisasjonar innom- og utanlands.

Copyright © Sambåndet 2017