Sambåndet

Onsdag 26. april 2017
RSS

Sommerstevnet er i gang

  NY MØTEHALL: For to år siden ble Sommerstevnet arrangert i Lyngdalshallen. Bildet er fra onsdagens åpningsmøte i den nye og større KVS-hallen.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Egill J. Danielsen – Vi forventer opp mot 1600 besøkende under møtene fredag og lørdag kveld, sier leder for programkomiteen, Kenneth Foss. Sørlandssommeren viser seg fra sin beste side, […]

Av admin. Publisert 23. juli 2008.
   
NY MØTEHALL: For to år siden ble Sommerstevnet arrangert i Lyngdalshallen. Bildet er fra onsdagens åpningsmøte i den nye og større KVS-hallen.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Egill J. Danielsen

– Vi forventer opp mot 1600 besøkende under møtene fredag og lørdag kveld, sier leder for programkomiteen, Kenneth Foss.

Sørlandssommeren viser seg fra sin beste side, og Foss tror forholdene ligger til rette for en god opplevelse både menneskelig og åndelig i dagene som kommer.

– Først og fremst vil vi at mennesker skal få åndelig utrustning og inspirasjon til hverdagene og høsten som kommer. Slik at de kan kjenne kraft til å leve som kristne på arbeidsplassen, skolen og på bedehuset, sier programsjefen.

Under åpningsmøtet talte Irene Krokeide Alnes. Hun understreket stevnets motto:
– «På bølgelengde» minner oss om at det finnes en Gud som sender sine signaler ut over hele verden. De er så sterke at når de når et menneske – og det kommer på bølgelengde – da forvandles menneskelivet fra dag én.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Til høsten starter to kretser i Indremisjonsforbundet med konfirmantundervisning – Indremisjonssamskipnaden og ImF Rogaland.

Frikstad bedehus er i gang med å utvide, mens Molde bedehus planlegger utbygging.

Byråkrater og politikere går nå langt i å mistenkeliggjøre virksomheten til kristne organisasjoner.

Copyright © Sambåndet 2017