Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Sommerstevnet er i gang

  NY MØTEHALL: For to år siden ble Sommerstevnet arrangert i Lyngdalshallen. Bildet er fra onsdagens åpningsmøte i den nye og større KVS-hallen.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Egill J. Danielsen – Vi forventer opp mot 1600 besøkende under møtene fredag og lørdag kveld, sier leder for programkomiteen, Kenneth Foss. Sørlandssommeren viser seg fra sin beste side, […]

Av admin. Publisert 23. juli 2008.
   
NY MØTEHALL: For to år siden ble Sommerstevnet arrangert i Lyngdalshallen. Bildet er fra onsdagens åpningsmøte i den nye og større KVS-hallen.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Egill J. Danielsen

– Vi forventer opp mot 1600 besøkende under møtene fredag og lørdag kveld, sier leder for programkomiteen, Kenneth Foss.

Sørlandssommeren viser seg fra sin beste side, og Foss tror forholdene ligger til rette for en god opplevelse både menneskelig og åndelig i dagene som kommer.

– Først og fremst vil vi at mennesker skal få åndelig utrustning og inspirasjon til hverdagene og høsten som kommer. Slik at de kan kjenne kraft til å leve som kristne på arbeidsplassen, skolen og på bedehuset, sier programsjefen.

Under åpningsmøtet talte Irene Krokeide Alnes. Hun understreket stevnets motto:
– «På bølgelengde» minner oss om at det finnes en Gud som sender sine signaler ut over hele verden. De er så sterke at når de når et menneske – og det kommer på bølgelengde – da forvandles menneskelivet fra dag én.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017