Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Sommerstevnet er i gang

  NY MØTEHALL: For to år siden ble Sommerstevnet arrangert i Lyngdalshallen. Bildet er fra onsdagens åpningsmøte i den nye og større KVS-hallen.FOTO: EGILL J. DANIELSEN Av Egill J. Danielsen – Vi forventer opp mot 1600 besøkende under møtene fredag og lørdag kveld, sier leder for programkomiteen, Kenneth Foss. Sørlandssommeren viser seg fra sin beste side, […]

Av admin. Publisert 23. juli 2008.
   
NY MØTEHALL: For to år siden ble Sommerstevnet arrangert i Lyngdalshallen. Bildet er fra onsdagens åpningsmøte i den nye og større KVS-hallen.
FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Av Egill J. Danielsen

– Vi forventer opp mot 1600 besøkende under møtene fredag og lørdag kveld, sier leder for programkomiteen, Kenneth Foss.

Sørlandssommeren viser seg fra sin beste side, og Foss tror forholdene ligger til rette for en god opplevelse både menneskelig og åndelig i dagene som kommer.

– Først og fremst vil vi at mennesker skal få åndelig utrustning og inspirasjon til hverdagene og høsten som kommer. Slik at de kan kjenne kraft til å leve som kristne på arbeidsplassen, skolen og på bedehuset, sier programsjefen.

Under åpningsmøtet talte Irene Krokeide Alnes. Hun understreket stevnets motto:
– «På bølgelengde» minner oss om at det finnes en Gud som sender sine signaler ut over hele verden. De er så sterke at når de når et menneske – og det kommer på bølgelengde – da forvandles menneskelivet fra dag én.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018