Direkte på nett

   Av Vilhelm Viksøy Hver dag klokken 1030, 1630, 1930 og 2200 går bilder og lyd fra møtene direkte ut på eteren. Det er produksjonsselskapet Buss & Media som også har ansvaret for storskjermbilder og møteopptak for salg, som står bak web-tveen. – Vi ser at det blir mer og mer vanlig ved større møter […]

   

Av Vilhelm Viksøy

Hver dag klokken 1030, 1630, 1930 og 2200 går bilder og lyd fra møtene direkte ut på eteren. Det er produksjonsselskapet Buss & Media som også har ansvaret for storskjermbilder og møteopptak for salg, som står bak web-tveen.

– Vi ser at det blir mer og mer vanlig ved større møter og konferanser at møtene også gjøres tilgjengelige via internett. Når vi nå fikk tilbud om denne muligheten fra Buss & Media, var det naturlig å si ja, sier en entusiastisk Haakon Georg Moe, produksjonsleder under Sommerstevnet.

Også for Buss & Media er det spennende å få tatt i bruk streaming-utstyret sitt på denne måten. Det er første gang de prøver ut slike direktesendinger, men daglig leder Jon Ingar Kjenes er trygg på at det skal gå bra.
Vi har testet utstyret godt på forhånd, så vi vet at det fungerer. Men det vil alltid være litt barnesykdommer så vi får god og nyttig erfaring gjennom dette, sier Kjenes.

Sendingene er ikke markedsført i forkant og seertallene er naturlig nok beskjedne første kvelden, men både Moe og Kjenes håper mange vil finne vegen på nett for en Sommerstevneopplevelse fra sofaen, 25 sekunder etter deltakerne i Lyngdal.

– Vi er ferske i faget, så kom gjerne med tilbakemelding på det dere ser og opplever, oppfordrer Tjenes.

Se live tv her:

   

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.