Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Direkte på nett

   Av Vilhelm Viksøy Hver dag klokken 1030, 1630, 1930 og 2200 går bilder og lyd fra møtene direkte ut på eteren. Det er produksjonsselskapet Buss & Media som også har ansvaret for storskjermbilder og møteopptak for salg, som står bak web-tveen. – Vi ser at det blir mer og mer vanlig ved større møter […]

Av admin. Publisert 24. juli 2008.
   

Av Vilhelm Viksøy

Hver dag klokken 1030, 1630, 1930 og 2200 går bilder og lyd fra møtene direkte ut på eteren. Det er produksjonsselskapet Buss & Media som også har ansvaret for storskjermbilder og møteopptak for salg, som står bak web-tveen.

– Vi ser at det blir mer og mer vanlig ved større møter og konferanser at møtene også gjøres tilgjengelige via internett. Når vi nå fikk tilbud om denne muligheten fra Buss & Media, var det naturlig å si ja, sier en entusiastisk Haakon Georg Moe, produksjonsleder under Sommerstevnet.

Også for Buss & Media er det spennende å få tatt i bruk streaming-utstyret sitt på denne måten. Det er første gang de prøver ut slike direktesendinger, men daglig leder Jon Ingar Kjenes er trygg på at det skal gå bra.
Vi har testet utstyret godt på forhånd, så vi vet at det fungerer. Men det vil alltid være litt barnesykdommer så vi får god og nyttig erfaring gjennom dette, sier Kjenes.

Sendingene er ikke markedsført i forkant og seertallene er naturlig nok beskjedne første kvelden, men både Moe og Kjenes håper mange vil finne vegen på nett for en Sommerstevneopplevelse fra sofaen, 25 sekunder etter deltakerne i Lyngdal.

– Vi er ferske i faget, så kom gjerne med tilbakemelding på det dere ser og opplever, oppfordrer Tjenes.

Se live tv her:

   

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018