Sambåndet

Onsdag 26. april 2017
RSS

Si-REISER prioriterer Israel

  Det er i forbindelse med 60-årsjubileet til staten Israel at Si-REISER har valgt å prioriter Israel så høyt. Allerede i høstferien går de to først direkteflyene av gårde. Løvhyttefesten i Israel og høstferien i Norge faller i år sammen, og det gjør at Si-REISER tilbyr hele 440 seter til Bibelens land i oktober, skriver […]

Av admin. Publisert 8. august 2008.
  

Det er i forbindelse med 60-årsjubileet til staten Israel at Si-REISER har valgt å prioriter Israel så høyt. Allerede i høstferien går de to først direkteflyene av gårde.
Løvhyttefesten i Israel og høstferien i Norge faller i år sammen, og det gjør at Si-REISER tilbyr hele 440 seter til Bibelens land i oktober, skriver de i en pressemelding.

I turprogrammet for vinteren og påsken 2009 tilbys ytterligere 12 turer med bl.a. direktefly fra Norge både i mars og april.
– Interessen for Israel er stor for tiden, forteller disponent Jon Teigen i pressemelding.
– Si-REISER har sendt mange tusen gjester til Israel de siste årene. Mange reiser om og om igjen. Og mange har drømt om en tur til ”Søndagsskolelandet” i mange år. Nå realiserer de drømmen.

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Til høsten starter to kretser i Indremisjonsforbundet med konfirmantundervisning – Indremisjonssamskipnaden og ImF Rogaland.

Frikstad bedehus er i gang med å utvide, mens Molde bedehus planlegger utbygging.

Byråkrater og politikere går nå langt i å mistenkeliggjøre virksomheten til kristne organisasjoner.

Copyright © Sambåndet 2017