Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Si-REISER prioriterer Israel

  Det er i forbindelse med 60-årsjubileet til staten Israel at Si-REISER har valgt å prioriter Israel så høyt. Allerede i høstferien går de to først direkteflyene av gårde. Løvhyttefesten i Israel og høstferien i Norge faller i år sammen, og det gjør at Si-REISER tilbyr hele 440 seter til Bibelens land i oktober, skriver […]

Av admin. Publisert 8. august 2008.
  

Det er i forbindelse med 60-årsjubileet til staten Israel at Si-REISER har valgt å prioriter Israel så høyt. Allerede i høstferien går de to først direkteflyene av gårde.
Løvhyttefesten i Israel og høstferien i Norge faller i år sammen, og det gjør at Si-REISER tilbyr hele 440 seter til Bibelens land i oktober, skriver de i en pressemelding.

I turprogrammet for vinteren og påsken 2009 tilbys ytterligere 12 turer med bl.a. direktefly fra Norge både i mars og april.
– Interessen for Israel er stor for tiden, forteller disponent Jon Teigen i pressemelding.
– Si-REISER har sendt mange tusen gjester til Israel de siste årene. Mange reiser om og om igjen. Og mange har drømt om en tur til ”Søndagsskolelandet” i mange år. Nå realiserer de drømmen.

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018