Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

– Helbredelser på Pitstop

 PITSTOP-DELTAKERE: Bernt Olav Rimmereid (23), Linn Kristin Løvfall (18), Torstein Fosse (27), Anders Sætre (21) og Christoffer B. Tomren (20) var aktive deltakere på Pitstop. FOTO:ØYSTEIN LID Av: Øystein Lid ImF-UNG sitt årlige ungdomsarrangement Pitstop ble i helgen avholdt i Bergen. Med et rikholdig seminarprogram ble det lagt mye vekt på å utruste ungdommene til å […]

Av admin. Publisert 23. september 2008.

deltakere på pitstop... 
PITSTOP-DELTAKERE: Bernt Olav Rimmereid (23), Linn Kristin Løvfall (18), Torstein Fosse (27), Anders Sætre (21) og Christoffer B. Tomren (20) var aktive deltakere på Pitstop. FOTO:ØYSTEIN LID

Av: Øystein Lid

ImF-UNG sitt årlige ungdomsarrangement Pitstop ble i helgen avholdt i Bergen. Med et rikholdig seminarprogram ble det lagt mye vekt på å utruste ungdommene til å formidle budskapet om Jesus. Blant temaene var Den Hellige Ånd og nådegavene, helbredelse og evangelisering, der deltakerne ble utfordret til å formidle og praktisere sin tro på en konkret måte. Under helbredelses-seminaret med misjonær Torstein Bjorland fikk tenåringene også be for hverande om å bli friske fra diverse plager. Bjorland fortalte etter seminaret at to deltakere hadde opplevd å få en vond fot og en skulder helbredet.

– Ikke ekstrautstyr.
Under seminaret om Den Hellige Ånd og nådegavene oppstod livlig diskusjon blant de tilstedeværende om hvor mye vekt temaet burde ha i kristne sammenhenger, hvilke muligheter, men også fallgruver som finnes i menigheter som i stor grad har vektlagt dette. Etter seminaret ble det også gitt mulighet til å be om å bli utrustet med nådegaver.
– Å bli fylt av Ånden er ikke valgfritt ekstrautstyr for pinsevenner, men det er for alle, sa seminarleder Torstein Fosse.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017