Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

– Helbredelser på Pitstop

 PITSTOP-DELTAKERE: Bernt Olav Rimmereid (23), Linn Kristin Løvfall (18), Torstein Fosse (27), Anders Sætre (21) og Christoffer B. Tomren (20) var aktive deltakere på Pitstop. FOTO:ØYSTEIN LID Av: Øystein Lid ImF-UNG sitt årlige ungdomsarrangement Pitstop ble i helgen avholdt i Bergen. Med et rikholdig seminarprogram ble det lagt mye vekt på å utruste ungdommene til å […]

Av admin. Publisert 23. september 2008.

deltakere på pitstop... 
PITSTOP-DELTAKERE: Bernt Olav Rimmereid (23), Linn Kristin Løvfall (18), Torstein Fosse (27), Anders Sætre (21) og Christoffer B. Tomren (20) var aktive deltakere på Pitstop. FOTO:ØYSTEIN LID

Av: Øystein Lid

ImF-UNG sitt årlige ungdomsarrangement Pitstop ble i helgen avholdt i Bergen. Med et rikholdig seminarprogram ble det lagt mye vekt på å utruste ungdommene til å formidle budskapet om Jesus. Blant temaene var Den Hellige Ånd og nådegavene, helbredelse og evangelisering, der deltakerne ble utfordret til å formidle og praktisere sin tro på en konkret måte. Under helbredelses-seminaret med misjonær Torstein Bjorland fikk tenåringene også be for hverande om å bli friske fra diverse plager. Bjorland fortalte etter seminaret at to deltakere hadde opplevd å få en vond fot og en skulder helbredet.

– Ikke ekstrautstyr.
Under seminaret om Den Hellige Ånd og nådegavene oppstod livlig diskusjon blant de tilstedeværende om hvor mye vekt temaet burde ha i kristne sammenhenger, hvilke muligheter, men også fallgruver som finnes i menigheter som i stor grad har vektlagt dette. Etter seminaret ble det også gitt mulighet til å be om å bli utrustet med nådegaver.
– Å bli fylt av Ånden er ikke valgfritt ekstrautstyr for pinsevenner, men det er for alle, sa seminarleder Torstein Fosse.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018