Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Kristne barnehager sliter

Eiere av kristne barnehager med tilknytning til ImF som Sambåndet har snakket med forteller om innsparingstiltak og våkenetter.– Jeg har ligget litt våken om nettene og tenkt om dette vil gå, sier en barnehageeier som ønsker å være anonym. – Det skal nok gå i år, men samtidig opplever vi en usikkerhet på hvordan dette […]

Av admin. Publisert 25. september 2008.

Eiere av kristne barnehager med tilknytning til ImF som Sambåndet har snakket med forteller om innsparingstiltak og våkenetter.
– Jeg har ligget litt våken om nettene og tenkt om dette vil gå, sier en barnehageeier som ønsker å være anonym.

– Det skal nok gå i år, men samtidig opplever vi en usikkerhet på hvordan dette vil falle ut, sier talskvinnen som har måttet gå ned
15 prosent i stilling for å få hjulene til å gå rundt. Av andre tiltak som har blitt iverksatt nevnes oppsigelse av vaskehjelpbyrå.

Andre barnehager, spesielt de med tilknytning til NLM, forteller om at signaler gitt på forhånd gjorde at lønnsveksten ble tatt høyde for i budsjettet.

 

  

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017