Sambåndet

Søndag 30. april 2017
RSS

Kristne barnehager sliter

Eiere av kristne barnehager med tilknytning til ImF som Sambåndet har snakket med forteller om innsparingstiltak og våkenetter.– Jeg har ligget litt våken om nettene og tenkt om dette vil gå, sier en barnehageeier som ønsker å være anonym. – Det skal nok gå i år, men samtidig opplever vi en usikkerhet på hvordan dette […]

Av admin. Publisert 25. september 2008.

Eiere av kristne barnehager med tilknytning til ImF som Sambåndet har snakket med forteller om innsparingstiltak og våkenetter.
– Jeg har ligget litt våken om nettene og tenkt om dette vil gå, sier en barnehageeier som ønsker å være anonym.

– Det skal nok gå i år, men samtidig opplever vi en usikkerhet på hvordan dette vil falle ut, sier talskvinnen som har måttet gå ned
15 prosent i stilling for å få hjulene til å gå rundt. Av andre tiltak som har blitt iverksatt nevnes oppsigelse av vaskehjelpbyrå.

Andre barnehager, spesielt de med tilknytning til NLM, forteller om at signaler gitt på forhånd gjorde at lønnsveksten ble tatt høyde for i budsjettet.

 

  

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Nyleg var det avsluttande finalar i Salomokonkurransen i Bergen. Møre barne- og ungdomsskule vann klassen for 5.–7. trinn, medan NLM Namsos stakk av med sigeren for 8.–10. klasse.

Organisasjonen legger rollen som vaktbikkje på hyllen og vil jobbe for større enhet i kristent mediearbeid.

Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide mener momsregelverket for frivillige virksomheter må utvikles og bedres, men mener det er vanskelig å sette grensene.

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Copyright © Sambåndet 2017