Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Kristne barnehager sliter

Eiere av kristne barnehager med tilknytning til ImF som Sambåndet har snakket med forteller om innsparingstiltak og våkenetter.– Jeg har ligget litt våken om nettene og tenkt om dette vil gå, sier en barnehageeier som ønsker å være anonym. – Det skal nok gå i år, men samtidig opplever vi en usikkerhet på hvordan dette […]

Av admin. Publisert 25. september 2008.

Eiere av kristne barnehager med tilknytning til ImF som Sambåndet har snakket med forteller om innsparingstiltak og våkenetter.
– Jeg har ligget litt våken om nettene og tenkt om dette vil gå, sier en barnehageeier som ønsker å være anonym.

– Det skal nok gå i år, men samtidig opplever vi en usikkerhet på hvordan dette vil falle ut, sier talskvinnen som har måttet gå ned
15 prosent i stilling for å få hjulene til å gå rundt. Av andre tiltak som har blitt iverksatt nevnes oppsigelse av vaskehjelpbyrå.

Andre barnehager, spesielt de med tilknytning til NLM, forteller om at signaler gitt på forhånd gjorde at lønnsveksten ble tatt høyde for i budsjettet.

 

  

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018