Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Magne Havaas ny ImF-topp

   FORMANNSBYTTE: Magne Havaas overtar for Erik Furnes (i bakgrunnen) som formann i Indremisjonsforbundet fra mandag 24. november.(FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av Egill J. Danielsen Indremisjonsforbundets mangeårige styreleder, Erik Furnes, går av. Grunnen er at han overtar som generalsekretær i samme organisasjon i august neste år. – I og med at det nå er klart at […]

Av admin. Publisert 23. november 2008.

 

  
FORMANNSBYTTE: Magne Havaas overtar for Erik Furnes (i bakgrunnen) som formann i Indremisjonsforbundet fra mandag 24. november.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av Egill J. Danielsen

Indremisjonsforbundets mangeårige styreleder, Erik Furnes, går av. Grunnen er at han overtar som generalsekretær i samme organisasjon i august neste år.

– I og med at det nå er klart at jeg skal tiltre den nye stillingen, ønsker vi ikke at det skal stilles spørsmålstegn ved forholdet mellom styrets funksjon og administrasjonens funksjon. Det er for eksempel en bedre løsning at Magne Havaas holder formannens tale under GF i Molde. Jeg kommer for øvrig til å møte i styret fram til sommeren, men kun med talerett.

Magne Havaas, som hittil har vært nestfomann, rykket automatisk opp til formannsplass under styremøtet som fant sted under ImFs rådsmøte i helgen.

– Jeg var selv ikke tilstede under styremøtet, og ble ganske overrasket da jeg ble gratulert som ny formann i det jeg ankom rådsmøtet, sier Havaas.

Magne Havaas er for veteran å regne i Forbundsstyret med hele 13 års fartstid, dels som styremedlem og dels som nestformann. Havaas sin periode går frem til sommeren. Da skal Forbundsstyret og formannen velges på nytt.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018