Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

Timeout på «.no»

 – Men hva i all verden er «.no» for noe? – Jo, det er det gamle «BUAM», forklarer Kenneth.– Ja vel. «.no» er det gamle «BUAM»?– Må du ha det med teskje? spør ImF-ung lederen. Jo visst, av og til kan skjeen være god å ha.– Det er storsamlingen for alle som jobber med barn […]

Av admin. Publisert 23. januar 2009.

  – Men hva i all verden er «.no» for noe?
– Jo, det er det gamle «BUAM», forklarer Kenneth.
– Ja vel. «.no» er det gamle «BUAM»?
– Må du ha det med teskje? spør ImF-ung lederen. Jo visst, av og til kan skjeen være god å ha.
– Det er storsamlingen for alle som jobber med barn og unge i Indremisjonen. Det blir vanvittig bra, når vi samles på Bibelskolen 21.-23. april.
– Skjer det noe da?
– Ja, masse lovsang, forkynnelse og tilbedelse. Så skal vi lære om mentoring og medvandring. Og spille fotball i gymsalen. Og mye annet. Det blir vanvittig bra, sier Kenneth og ber folk sjekke ut imf-ung.no.

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018