Sambåndet

Lørdag 22. juli 2017
RSS

Timeout på «.no»

 – Men hva i all verden er «.no» for noe? – Jo, det er det gamle «BUAM», forklarer Kenneth.– Ja vel. «.no» er det gamle «BUAM»?– Må du ha det med teskje? spør ImF-ung lederen. Jo visst, av og til kan skjeen være god å ha.– Det er storsamlingen for alle som jobber med barn […]

Av admin. Publisert 23. januar 2009.

  – Men hva i all verden er «.no» for noe?
– Jo, det er det gamle «BUAM», forklarer Kenneth.
– Ja vel. «.no» er det gamle «BUAM»?
– Må du ha det med teskje? spør ImF-ung lederen. Jo visst, av og til kan skjeen være god å ha.
– Det er storsamlingen for alle som jobber med barn og unge i Indremisjonen. Det blir vanvittig bra, når vi samles på Bibelskolen 21.-23. april.
– Skjer det noe da?
– Ja, masse lovsang, forkynnelse og tilbedelse. Så skal vi lære om mentoring og medvandring. Og spille fotball i gymsalen. Og mye annet. Det blir vanvittig bra, sier Kenneth og ber folk sjekke ut imf-ung.no.

SAMBÅNDET

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Vi må enten bygge eller legge ned campingen etter hvert, sier ImF-leder Erik Furnes.

Dimitri Cubrevic var en av mange kristne ungdommer som forlot området i Latvia der KVS-Bygland er engasjert, på jakt etter et bedre liv. Men han valgte å vende tilbake.

Tarald Ueland er en veteran på Lyngdal Bibelcamp, og i år har han og kona Laila ansvar for programposten Kveldsåpent den første uka.

Ivar Stensland (27) skal jobbe med både forsamlingsarbeid og barne- og ungdomsarbeid og prøve å integrere begge deler.

Etter alt å dømme vil det komme krav om at avstanden mellom «spikerteltene» på campingplasser må økes, men det skjer tidligst fra nyttår.

Copyright © Sambåndet 2017