Sambåndet

Tirsdag 14. august 2018
RSS

Familie & Medier får ny generalsekretær

Øystein Lid Hammerstad fekk tilbodet om stillinga etter førespurnad frå styret i Familie & Medier (FOM) tysdags kveld. Den avtroppande generalsekretæren, Geir Magnus Nyborg (58), fråtrer offisielt 31. juli og går inn i stillinga som prorektor og førsteamanuensis ved Mediehøgskolen Gimlekollen. – Eg trur eg kjem til å takka ja til stillinga, sa Bjørn Olav […]

Av admin. Publisert 29. april 2009.

Øystein Lid

Hammerstad fekk tilbodet om stillinga etter førespurnad frå styret i Familie & Medier (FOM) tysdags kveld. Den avtroppande generalsekretæren, Geir Magnus Nyborg (58), fråtrer offisielt 31. juli og går inn i stillinga som prorektor og førsteamanuensis ved Mediehøgskolen Gimlekollen.

– Eg trur eg kjem til å takka ja til stillinga, sa Bjørn Olav Hammerstad til Vårt Land etter at styret i FOM hadde sagt sitt. Han har erfaring som informasjonssjef i Levende Ord Bibelsenter Bergen, der han også jobba som bibelskulerektor i ein periode. Det siste året har Hammerstad jobba som rådgivar i FOM, kombinert med studier i Retorikk.

Utlysing likevel

Viss han endeleg takkar ja til jobbtilbodet, skal stillinga likevel lysast ut. I utlysingsperioden vil Hammerstad fungera som dagleg leiar fram til 1. august. Hammerstad vil også søka på stillinga som generalsekretær

– Eg har jobba i Familie & Medier i start eitt år, og eg vil halda fram med den jobben eg har gjort, kommenterer Hammerstad.

  

NY GENERAL: Bjørn Olav Hammerstad (35) tar etter alt å dømma over som generalsekretær i Familie & Medier. (FOTO:ØYSTEIN LID)

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Forkynneren John Piper skrev to nye vers til den kjente sangen «Stor er din trofasthet» for å være komfortabel med at den skulle synges etter hans tale.

Kristne foreninger mottar hvert år 1,7 millioner kroner fra Grasrotandelen til Norsk Tipping. Hadde pengene vært gitt direkte i kollekten, ville summen vært 35 millioner kroner.

Israels ambassadør i Norge, Raphael Schutz, mener Dagbladet har brakt til torgs en antisemittisk karikaturtegning.

Er du interessert i Bibelens historie i blant annet Norge, er Nordisk bibelmuseum i Oslo stedet å oppsøke.

Odd Dubland samanliknar livsgjerninga til Hans Nielsen Hauge i Norge med ord Paulus brukte om Israels kong David.

Copyright © Sambåndet 2018