Sambåndet

Søndag 30. april 2017
RSS

Kjøde tar seks nye år som generalsekretær

 HELD FRAM: Rolf Kjøde vil fortsatt stå i spissen for Normisjon si verksemd for verdas ufrelste.(FOTO:ØYSTEIN LID) Øystein Lid og KPK – Vi opplever han som en dyktig misjonsleder med et godt teologisk og et missiologisk skjønn. Han representerer på en god måte Normisjons synspunkter i den kirkelige debatten. Jeg håper Kjøde vil være med å […]

Av admin. Publisert 29. april 2009.
  
HELD FRAM: Rolf Kjøde vil fortsatt stå i spissen for Normisjon si verksemd for verdas ufrelste.
(FOTO:ØYSTEIN LID)

Øystein Lid og KPK

– Vi opplever han som en dyktig misjonsleder med et godt teologisk og et missiologisk skjønn. Han representerer på en god måte Normisjons synspunkter i den kirkelige debatten. Jeg håper Kjøde vil være med å tegne en tydelig profil for Normisjon på visjon og verdier i årene som kommer, sier landsstyreformann Kurt Hjemdal i en pressemelding fra Normisjon.

Rolf Kjøde er inspirert til å ta fatt på en ny periode som generalsekretær. – Jeg har brukt seks år på å få Normisjon til å bli organisert på en god måte. I min neste periode kan jeg ta fatt på disippel- og ledertrening av unge mennesker. Jeg håper Normisjon kan bli kjent for å gjøre et viktig arbeid rettet mot unge ledere og disipler, sier Kjøde.

Han har vært generalsekretær i Normisjon siden 2003. Han har også jobbet som internasjonal leder i Normisjon. Kjøde har tidligere vært ansatt ved Hald internasjonale senter, Norsk Lærerakademi og i Indremisjonsforbundet.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Nyleg var det avsluttande finalar i Salomokonkurransen i Bergen. Møre barne- og ungdomsskule vann klassen for 5.–7. trinn, medan NLM Namsos stakk av med sigeren for 8.–10. klasse.

Organisasjonen legger rollen som vaktbikkje på hyllen og vil jobbe for større enhet i kristent mediearbeid.

Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide mener momsregelverket for frivillige virksomheter må utvikles og bedres, men mener det er vanskelig å sette grensene.

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Copyright © Sambåndet 2017