Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Kjøde tar seks nye år som generalsekretær

 HELD FRAM: Rolf Kjøde vil fortsatt stå i spissen for Normisjon si verksemd for verdas ufrelste.(FOTO:ØYSTEIN LID) Øystein Lid og KPK – Vi opplever han som en dyktig misjonsleder med et godt teologisk og et missiologisk skjønn. Han representerer på en god måte Normisjons synspunkter i den kirkelige debatten. Jeg håper Kjøde vil være med å […]

Av admin. Publisert 29. april 2009.
  
HELD FRAM: Rolf Kjøde vil fortsatt stå i spissen for Normisjon si verksemd for verdas ufrelste.
(FOTO:ØYSTEIN LID)

Øystein Lid og KPK

– Vi opplever han som en dyktig misjonsleder med et godt teologisk og et missiologisk skjønn. Han representerer på en god måte Normisjons synspunkter i den kirkelige debatten. Jeg håper Kjøde vil være med å tegne en tydelig profil for Normisjon på visjon og verdier i årene som kommer, sier landsstyreformann Kurt Hjemdal i en pressemelding fra Normisjon.

Rolf Kjøde er inspirert til å ta fatt på en ny periode som generalsekretær. – Jeg har brukt seks år på å få Normisjon til å bli organisert på en god måte. I min neste periode kan jeg ta fatt på disippel- og ledertrening av unge mennesker. Jeg håper Normisjon kan bli kjent for å gjøre et viktig arbeid rettet mot unge ledere og disipler, sier Kjøde.

Han har vært generalsekretær i Normisjon siden 2003. Han har også jobbet som internasjonal leder i Normisjon. Kjøde har tidligere vært ansatt ved Hald internasjonale senter, Norsk Lærerakademi og i Indremisjonsforbundet.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017