Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Kjøde tar seks nye år som generalsekretær

 HELD FRAM: Rolf Kjøde vil fortsatt stå i spissen for Normisjon si verksemd for verdas ufrelste.(FOTO:ØYSTEIN LID) Øystein Lid og KPK – Vi opplever han som en dyktig misjonsleder med et godt teologisk og et missiologisk skjønn. Han representerer på en god måte Normisjons synspunkter i den kirkelige debatten. Jeg håper Kjøde vil være med å […]

Av admin. Publisert 29. april 2009.
  
HELD FRAM: Rolf Kjøde vil fortsatt stå i spissen for Normisjon si verksemd for verdas ufrelste.
(FOTO:ØYSTEIN LID)

Øystein Lid og KPK

– Vi opplever han som en dyktig misjonsleder med et godt teologisk og et missiologisk skjønn. Han representerer på en god måte Normisjons synspunkter i den kirkelige debatten. Jeg håper Kjøde vil være med å tegne en tydelig profil for Normisjon på visjon og verdier i årene som kommer, sier landsstyreformann Kurt Hjemdal i en pressemelding fra Normisjon.

Rolf Kjøde er inspirert til å ta fatt på en ny periode som generalsekretær. – Jeg har brukt seks år på å få Normisjon til å bli organisert på en god måte. I min neste periode kan jeg ta fatt på disippel- og ledertrening av unge mennesker. Jeg håper Normisjon kan bli kjent for å gjøre et viktig arbeid rettet mot unge ledere og disipler, sier Kjøde.

Han har vært generalsekretær i Normisjon siden 2003. Han har også jobbet som internasjonal leder i Normisjon. Kjøde har tidligere vært ansatt ved Hald internasjonale senter, Norsk Lærerakademi og i Indremisjonsforbundet.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018