Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Medierosen til Vigleik Brekke

 VARMER: Vigleik Brekke får prisen i det året Kystradioen må legges ned på grunn av manglende fornyet konsesjon. FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV Familie & Medier har valgt å gi Medierosen 2009 til Vigleik Brekke. Han er styreleder i Norsk Lokalradioforbund og redaktør i Kystradioen. Brekke tildeles prisen for sin pionerinnsats for lokalradio i Norge. I 25 år har […]

Av admin. Publisert 4. mai 2009.
  
VARMER: Vigleik Brekke får prisen i det året Kystradioen må legges ned på grunn av manglende fornyet konsesjon. FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV

Familie & Medier har valgt å gi Medierosen 2009 til Vigleik Brekke. Han er styreleder i Norsk Lokalradioforbund og redaktør i Kystradioen. Brekke tildeles prisen for sin pionerinnsats for lokalradio i Norge. I 25 år har Brekke vært tro mot lokalradioens opprinnelige tanke og levert lokale nyheter som ellers ville ha forsvunnet i nyhetsstrømmen. En stolt Brekke mottok prisen på Familie & Mediers landsmøte i Oslo onsdag 29. april.
– Det var fantastisk å få den, og jeg opplever det som ganske prestisjefylt. Særlig det at en lokalradio får prisen. Det er en oppmuntring, og det er ekstra spesielt siden vi er 25 år i år, uttaler Brekke. Les mer på www.fom.no
Familie & Medier/Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018