Sambåndet

Onsdag 26. april 2017
RSS

Medierosen til Vigleik Brekke

 VARMER: Vigleik Brekke får prisen i det året Kystradioen må legges ned på grunn av manglende fornyet konsesjon. FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV Familie & Medier har valgt å gi Medierosen 2009 til Vigleik Brekke. Han er styreleder i Norsk Lokalradioforbund og redaktør i Kystradioen. Brekke tildeles prisen for sin pionerinnsats for lokalradio i Norge. I 25 år har […]

Av admin. Publisert 4. mai 2009.
  
VARMER: Vigleik Brekke får prisen i det året Kystradioen må legges ned på grunn av manglende fornyet konsesjon. FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV

Familie & Medier har valgt å gi Medierosen 2009 til Vigleik Brekke. Han er styreleder i Norsk Lokalradioforbund og redaktør i Kystradioen. Brekke tildeles prisen for sin pionerinnsats for lokalradio i Norge. I 25 år har Brekke vært tro mot lokalradioens opprinnelige tanke og levert lokale nyheter som ellers ville ha forsvunnet i nyhetsstrømmen. En stolt Brekke mottok prisen på Familie & Mediers landsmøte i Oslo onsdag 29. april.
– Det var fantastisk å få den, og jeg opplever det som ganske prestisjefylt. Særlig det at en lokalradio får prisen. Det er en oppmuntring, og det er ekstra spesielt siden vi er 25 år i år, uttaler Brekke. Les mer på www.fom.no
Familie & Medier/Sambåndet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Til høsten starter to kretser i Indremisjonsforbundet med konfirmantundervisning – Indremisjonssamskipnaden og ImF Rogaland.

Frikstad bedehus er i gang med å utvide, mens Molde bedehus planlegger utbygging.

Byråkrater og politikere går nå langt i å mistenkeliggjøre virksomheten til kristne organisasjoner.

Copyright © Sambåndet 2017