Sambåndet

Mandag 17. februar 2020
RSS

Fra TV2 til ImF-web

 LIVE-RAPPORT:På siden Godrev.com kan man følge kontinuerlig oppdatering over antall besøkende – og antall frelste. (FOTO:illustrsjon fra web) Av Vilhelm Viksøy – Jeg og kona har ofte pratet om at vi har lyst å engasjere oss i misjonen en gang, men jeg hadde ikke tenkte at det var dette som skulle bli misjonsmarken min, sier […]

Skrevet av admin den 2. juli 2009.

  
LIVE-RAPPORT:På siden Godrev.com kan man følge kontinuerlig oppdatering over antall besøkende – og antall frelste. (FOTO:illustrsjon fra web)

Av Vilhelm Viksøy

– Jeg og kona har ofte pratet om at vi har lyst å engasjere oss i misjonen en gang, men jeg hadde ikke tenkte at det var dette som skulle bli misjonsmarken min, sier Torgeir Hauge, 27 år fra Askøy.
Fra 1. september er han ansatt som prosjektansvarlig for et nytt nettevangeliseringsprosjekt
hos ImF, en norsk utgave av de to internasjonale nettstedene, Knowing God og Why Jesus?.

Prosjektet er i starten et samarbeid mellom ImF, Kristen Riksradio og Familie&Medier og Hauge skal lede arbeidet. Som misjonærbarn født og oppvokst i Japan, er ikke misjon en fremmed tanke. At det likevel ble ja til dette prosjektet, var ingen selvfølge i starten. Men nå er journalisten med utdannelse fra Gimlekollen, klar.

– Fordi det er spennende og utfordrende og mer verdibasert enn det jeg har brukt kompetansen min på til nå. Det var noe ved konseptet som etter grep meg, men jeg trengte litt tid på å få det under huden og forstå det.

Konseptet er to-delt. Knowing God er steg èn og finnes i dag på 13 ulike språk. På denne nettsiden vil de besøkende bli presentert evangeliet og det kristne budskapet. På slutten av undervisningen, kan det be en frelsesbønn og registrere seg for videre oppfølging. Det skjer gjennom Why Jesus? som er et grundigere innføringskurs knyttet opp til personlige veiledere der målet til slutt er å føre
mennesker inn i en forsamling.

Mange tusen er innom en av sidene i nettverket hver dag og en høy prosent av disse tar imot Jesus. Svært mange av dem er også aktive i en forsamling et sted i verden.

 
KLAR FOR WEB: Torgeir Hauge skal lede prosjektet med å omforme nettevangeliserings-konseptene Knowing God og Why Jesus? til norsk. FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Elevene på KVS Lyngdal har gode forretningsideer og er gode til å markedsføre dem. Det blir det priser av.

SAKEN ER OPPDATERT Lære- og tilsynsrådet i ImF står fast på den gjeldende veiledningen om menn og kvinners tjeneste og anbefalingen om eldstetjenesten.

OPPDATERT Fredheim Arena anker ikke avslaget på søknaden om skoledrift. Dersom forsamlingens årsmøte skulle være uenig i beslutningen, er alternativet å søke på nytt i 2021.

En stortingsrepresentant fra Ap stilte spørsmål til likestillings- og kulturministeren om hvorvidt ImFs verdidokument for skoler er i tråd med dagens lovverk. Svaret fra statsråden inneholder ingen overraskelser.

OPPDATERT Krik skal jobbe videre med hvilke forventninger man skal ha til ulike kategorier ansatte med tanke på lojalitet til KriKs verdier.

Copyright © Sambåndet 2020