Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Fra TV2 til ImF-web

 LIVE-RAPPORT:På siden Godrev.com kan man følge kontinuerlig oppdatering over antall besøkende – og antall frelste. (FOTO:illustrsjon fra web) Av Vilhelm Viksøy – Jeg og kona har ofte pratet om at vi har lyst å engasjere oss i misjonen en gang, men jeg hadde ikke tenkte at det var dette som skulle bli misjonsmarken min, sier […]

Av admin. Publisert 2. juli 2009.

  
LIVE-RAPPORT:På siden Godrev.com kan man følge kontinuerlig oppdatering over antall besøkende – og antall frelste. (FOTO:illustrsjon fra web)

Av Vilhelm Viksøy

– Jeg og kona har ofte pratet om at vi har lyst å engasjere oss i misjonen en gang, men jeg hadde ikke tenkte at det var dette som skulle bli misjonsmarken min, sier Torgeir Hauge, 27 år fra Askøy.
Fra 1. september er han ansatt som prosjektansvarlig for et nytt nettevangeliseringsprosjekt
hos ImF, en norsk utgave av de to internasjonale nettstedene, Knowing God og Why Jesus?.

Prosjektet er i starten et samarbeid mellom ImF, Kristen Riksradio og Familie&Medier og Hauge skal lede arbeidet. Som misjonærbarn født og oppvokst i Japan, er ikke misjon en fremmed tanke. At det likevel ble ja til dette prosjektet, var ingen selvfølge i starten. Men nå er journalisten med utdannelse fra Gimlekollen, klar.

– Fordi det er spennende og utfordrende og mer verdibasert enn det jeg har brukt kompetansen min på til nå. Det var noe ved konseptet som etter grep meg, men jeg trengte litt tid på å få det under huden og forstå det.

Konseptet er to-delt. Knowing God er steg èn og finnes i dag på 13 ulike språk. På denne nettsiden vil de besøkende bli presentert evangeliet og det kristne budskapet. På slutten av undervisningen, kan det be en frelsesbønn og registrere seg for videre oppfølging. Det skjer gjennom Why Jesus? som er et grundigere innføringskurs knyttet opp til personlige veiledere der målet til slutt er å føre
mennesker inn i en forsamling.

Mange tusen er innom en av sidene i nettverket hver dag og en høy prosent av disse tar imot Jesus. Svært mange av dem er også aktive i en forsamling et sted i verden.

 
KLAR FOR WEB: Torgeir Hauge skal lede prosjektet med å omforme nettevangeliserings-konseptene Knowing God og Why Jesus? til norsk. FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018