Sambåndet

Onsdag 20. september 2017
RSS

Fra TV2 til ImF-web

 LIVE-RAPPORT:På siden Godrev.com kan man følge kontinuerlig oppdatering over antall besøkende – og antall frelste. (FOTO:illustrsjon fra web) Av Vilhelm Viksøy – Jeg og kona har ofte pratet om at vi har lyst å engasjere oss i misjonen en gang, men jeg hadde ikke tenkte at det var dette som skulle bli misjonsmarken min, sier […]

Av admin. Publisert 2. juli 2009.

  
LIVE-RAPPORT:På siden Godrev.com kan man følge kontinuerlig oppdatering over antall besøkende – og antall frelste. (FOTO:illustrsjon fra web)

Av Vilhelm Viksøy

– Jeg og kona har ofte pratet om at vi har lyst å engasjere oss i misjonen en gang, men jeg hadde ikke tenkte at det var dette som skulle bli misjonsmarken min, sier Torgeir Hauge, 27 år fra Askøy.
Fra 1. september er han ansatt som prosjektansvarlig for et nytt nettevangeliseringsprosjekt
hos ImF, en norsk utgave av de to internasjonale nettstedene, Knowing God og Why Jesus?.

Prosjektet er i starten et samarbeid mellom ImF, Kristen Riksradio og Familie&Medier og Hauge skal lede arbeidet. Som misjonærbarn født og oppvokst i Japan, er ikke misjon en fremmed tanke. At det likevel ble ja til dette prosjektet, var ingen selvfølge i starten. Men nå er journalisten med utdannelse fra Gimlekollen, klar.

– Fordi det er spennende og utfordrende og mer verdibasert enn det jeg har brukt kompetansen min på til nå. Det var noe ved konseptet som etter grep meg, men jeg trengte litt tid på å få det under huden og forstå det.

Konseptet er to-delt. Knowing God er steg èn og finnes i dag på 13 ulike språk. På denne nettsiden vil de besøkende bli presentert evangeliet og det kristne budskapet. På slutten av undervisningen, kan det be en frelsesbønn og registrere seg for videre oppfølging. Det skjer gjennom Why Jesus? som er et grundigere innføringskurs knyttet opp til personlige veiledere der målet til slutt er å føre
mennesker inn i en forsamling.

Mange tusen er innom en av sidene i nettverket hver dag og en høy prosent av disse tar imot Jesus. Svært mange av dem er også aktive i en forsamling et sted i verden.

 
KLAR FOR WEB: Torgeir Hauge skal lede prosjektet med å omforme nettevangeliserings-konseptene Knowing God og Why Jesus? til norsk. FOTO: EGILL J. DANIELSEN

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Monica Pollestad er ny barnearbeider, og Per Åge Berge er ny forkynner i ImF Rogaland.

Hadde den tiltalte etter knivstikkingen på KVS-Bygland vært fire måneder eldre da ugjerningen skjedde, kunne han fått nesten dobbelt så lang straff.

Talar av dei mest kjende forkynnarane i Norge dei siste 50 åra blir no gjort tilgjengelege for alle.

Copyright © Sambåndet 2017