Sambåndet

Onsdag 20. september 2017
RSS

GF 09 på webtv

  Av Egill J. Danielsen Samarbeidet mellom ImF og Buss & Media gir nye muligheter for såkalt ”streaming” – direkteoverføring av levende bilder på internett. Om du besøker www.imf.no eller www.sambaandet.no mens GF pågår i Molde, 23.-26. juli, kan du selv – på din egen dataskjerm – se nøyaktig det samme som vises på storskjermene […]

Av admin. Publisert 23. juli 2009.
  

Av Egill J. Danielsen

Samarbeidet mellom ImF og Buss & Media gir nye muligheter for såkalt ”streaming” – direkteoverføring av levende bilder på internett. Om du besøker www.imf.no eller www.sambaandet.no mens GF pågår i Molde, 23.-26. juli, kan du selv – på din egen dataskjerm – se nøyaktig det samme som vises på storskjermene i møtehallen.

– Vi kan nok ikke skryte på oss egen TV-produksjon for internett, men når Buss & Media skal lage storskjermproduksjon, er det forholdsvis enkelt å få lyd og bilde publisert på nettet. Det er på høy tid at vi tar i bruk webtv i vår organisasjon, og dette er en gylden mulighet vi har, sier informasjonsmedarbeider Vilhelm Viksøy ved ImFs medieavdeling.

Nyhetssendinger.
Han opplyser at alle storsamlinger og kveldsmøter vil bli overført i sin helhet, i tillegg til høydepunkter som formannens og generalsekretærens tale.

– Dessuten vil vi i tillegg ha daglige, direktesendte nyhetsoppdateringer, lover Viksøy.
Ved å klikke på webtv-knappen på www.imf.no eller www.sambaandet.no kommer du inn på selve webtv-siden. Når det ikke pågår livesending vil klokkeslett for neste innslag være synlig.

Testkjørt i fjor.
Viksøy opplyser at konseptet ble prøvd ut under Sommerstevnet i Lyngdal i fjor. Selv om det ikke ble markedsført spesielt, hadde webtv-siden likevel mer enn hundre unike brukere.
– Vi håper selvfølgelig at tallet blir mye høyere i år når vi nå profilerer tilbudet tydeligere.
Vilhelm Viksøy gleder seg til webtv-publiseringen og understreker at nå kan alle som har internett følge med på GF fra sin egen stue.
– Det blir kjekt å kunne nå et større publikum med alt som skjer på vår generalforsamling.

  

LIVE: Daglig leder i Buss & Media, John Ingar Kjenes (midten) er anavarlig for storskjermproduksjonen under sommerens GF i Molde. Bildet er fra Sommerstevnet 08 i Lyngdal. FOTO: SAMBÅNDET/ARKIV

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Monica Pollestad er ny barnearbeider, og Per Åge Berge er ny forkynner i ImF Rogaland.

Hadde den tiltalte etter knivstikkingen på KVS-Bygland vært fire måneder eldre da ugjerningen skjedde, kunne han fått nesten dobbelt så lang straff.

Talar av dei mest kjende forkynnarane i Norge dei siste 50 åra blir no gjort tilgjengelege for alle.

Copyright © Sambåndet 2017