Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Oppdatert med video: Ljønes ny ImF-formann

 ØST SKAL LEDE VEST: Sverre Dag Ljønes (60) er valgt som formann i ImF for de neste to årene. (FOTO: EGILL J. DANIELSEN) Av Egill J. Danielsen Med 62 prosent av stemmene valgte ImFs generalforsamling i Molde Sverre Dag Ljønes (60) som formann, fredag. Motkandidaten Reidar Røyland fikk 38 prosent av stemmene. Som en kommentar til […]

Av admin. Publisert 25. juli 2009.
  
ØST SKAL LEDE VEST: Sverre Dag Ljønes (60) er valgt som formann i ImF for de neste to årene.
(FOTO: EGILL J. DANIELSEN)

Av Egill J. Danielsen

Med 62 prosent av stemmene valgte ImFs generalforsamling i Molde Sverre Dag Ljønes (60) som formann, fredag. Motkandidaten Reidar Røyland fikk 38 prosent av stemmene.

Som en kommentar til at han som østlending blir formann i gamle «Vestlandske» sier Ljønes følgende:

– Det er ni år siden navnet «Vestlanske» ble tatt av programmet. Siden da har ImF satset på andre deler av landet, og Trøndelag og Nordland krets er allerede etablert. Organisasjonen er ikke bundet til Vestlandet lenger.

Ifølge Ljønes betyr ikke dette at man i morgen skal lage foreninger overalt i Nordland og på Østlandet. Men betyr at de som kjenner seg igjen i organisasjonens vektlegging skal kunne slutte seg til ImF selv om de bor i Trøndelag, Nordland eller på Østlandet. Når det gjelder nettopp den teologiske vektleggingen, understreker Ljønes at han vil videreføre ImFs arv:

– Jeg vil legge vekt på bibeltroskap, og at vi skal være en organisasjon som satser på Guds Ord.

Ljønes er gift med Randi, har tre voksne barn og kommer fra Gjerdrum utenfor Oslo. Til daglig er han sivilingeniør i Telenor, og har sin arbeidsplass på Fornebu.

Totalt ble det avgitt 298 stemmer under formannsvalget. Av disse fikk Ljønes 185, mens Røyland fikk 113. Ingen stemmer var blanke.


VIDEO: (VILHELM VIKSØY)

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018