Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Vara igjen

  VARAKVINNE: Grete Snildalsli ble valgt til 1.vara – som ved valget i 07. (FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV) Av Vilhelm Viksøy Ingen kvinner fikk fast plass i forbundsstyret, men begge de to første varaplassene ble kvinneplasser. Nøyaktig som ved valget i 07 – med de samme to kvinnene, i samme rekkefølge. Møter fastGrete Snildalsli fra ImF Trøndelag og Nordland, […]

Av admin. Publisert 25. juli 2009.
   
VARAKVINNE: Grete Snildalsli ble valgt til 1.vara – som ved valget i 07. (FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Vilhelm Viksøy

Ingen kvinner fikk fast plass i forbundsstyret, men begge de to første varaplassene ble kvinneplasser. Nøyaktig som ved valget i 07 – med de samme to kvinnene, i samme rekkefølge.

Møter fast
Grete Snildalsli fra ImF Trøndelag og Nordland, fikk 214 stemmer, fire mer enn Marit
Mulelid fra Bergens Indremisjon. På samme måte som sist, har det nye forbundsstyret bestemt at begge varakvinnene får møte fast i styret, ikke bare første vara slik loven sier.

– Vi synes det er naturlig å fortsette denne ordningen, særlig når det er de samme to kvinnene som har møtt den siste tiden. Det ville vært rart å gå tilbake på dette nå.
Når Marit Mulelid som andre vara i tillegg bor i Bergen, er dette også mulig å gjennomføre uten særlig ekstra kostnad, sier nyvalgt formann Sverre Dag Ljønes.

Innflytelse
Marit Mulelid selv er fornøyd med å beholde møteretten i styret.
– Ja, helt klart, sier hun kontant.
– Jeg er tilstede og har talerett. Jeg kan være med å formidle mine tanker og synspunkt og føler med det jeg har en reell innflytelse i styret, sier hun.

Tredje vara ble tidligere medieleder i ImF, Kjell Hauan med 148 stemmer. På de øvrige varaplassene fulgte Marit Eidsnes, Aud Kindervåg Halsne og John Økland.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017