Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Vara igjen

  VARAKVINNE: Grete Snildalsli ble valgt til 1.vara – som ved valget i 07. (FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV) Av Vilhelm Viksøy Ingen kvinner fikk fast plass i forbundsstyret, men begge de to første varaplassene ble kvinneplasser. Nøyaktig som ved valget i 07 – med de samme to kvinnene, i samme rekkefølge. Møter fastGrete Snildalsli fra ImF Trøndelag og Nordland, […]

Av admin. Publisert 25. juli 2009.
   
VARAKVINNE: Grete Snildalsli ble valgt til 1.vara – som ved valget i 07. (FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Vilhelm Viksøy

Ingen kvinner fikk fast plass i forbundsstyret, men begge de to første varaplassene ble kvinneplasser. Nøyaktig som ved valget i 07 – med de samme to kvinnene, i samme rekkefølge.

Møter fast
Grete Snildalsli fra ImF Trøndelag og Nordland, fikk 214 stemmer, fire mer enn Marit
Mulelid fra Bergens Indremisjon. På samme måte som sist, har det nye forbundsstyret bestemt at begge varakvinnene får møte fast i styret, ikke bare første vara slik loven sier.

– Vi synes det er naturlig å fortsette denne ordningen, særlig når det er de samme to kvinnene som har møtt den siste tiden. Det ville vært rart å gå tilbake på dette nå.
Når Marit Mulelid som andre vara i tillegg bor i Bergen, er dette også mulig å gjennomføre uten særlig ekstra kostnad, sier nyvalgt formann Sverre Dag Ljønes.

Innflytelse
Marit Mulelid selv er fornøyd med å beholde møteretten i styret.
– Ja, helt klart, sier hun kontant.
– Jeg er tilstede og har talerett. Jeg kan være med å formidle mine tanker og synspunkt og føler med det jeg har en reell innflytelse i styret, sier hun.

Tredje vara ble tidligere medieleder i ImF, Kjell Hauan med 148 stemmer. På de øvrige varaplassene fulgte Marit Eidsnes, Aud Kindervåg Halsne og John Økland.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018