Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Oppgavene fordelt

 NESTFORMANN: – Jeg er klar for jobben og vi har fått en god formann i Sverre Dag, sier Reidar Røyland. (FOTO:EGILL J. DANIELSEN) Av Vilhelm Viksøy Nestformann i inneværende periode, Knut Sørheim, var i utgangspunktet styrets førstevalg til å fortsette som varaformann. Av ulike grunner ønsket han selv å slippe og valget ble da den […]

Av admin. Publisert 10. august 2009.
  
NESTFORMANN: – Jeg er klar for jobben og vi har fått en god formann i Sverre Dag, sier Reidar Røyland. (FOTO:EGILL J. DANIELSEN)

Av Vilhelm Viksøy

Nestformann i inneværende periode, Knut Sørheim, var i utgangspunktet styrets førstevalg til å fortsette som varaformann. Av ulike grunner ønsket han selv å slippe og valget ble da den ”tapende” formannskandidat Reidar Røyland. Med det oppnådde styret også en aldersmessig spredning på lederne.

– God formann
– Dette kjennes greit. Nestformannsoppgaven er i utgangspunktet en grei rolle å fylle og skulle det skje noe som gjør at jeg må trø til som leder, er jeg klar for det, sier Røyland.
– Hvordan kjennes det å ikke få hovedstolen?
– Det har jeg ingen problemer med. Sverre Dag har mer ledererfaring enn meg og vil bli en solid formann. Han gav et umiddelbart godt inntrykk da jeg møtte ham for første gang her under GF, sier Røyland som ikke utelukker at han selv kan dukke opp som formannskandidat ved senere anledninger.
– For å si det sånn, jeg opplevde de 113 stemmer jeg fikk som et solid klapp på skulderen fra utsendingene.

Formann og nestformann vil sammen med Knut Sørheim og generalsekretær Erik Furnes utgjøre hyrde- og lærerrådet i styret.

Kvinnene møter
Forbundsstyret har som tidligere kjent bestemt seg for å fortsette å kalle inn begge de de to kvinnelige vararepresentane, Grete Snildalsi og Marit Mulelid, ikke bare første vara slik loven sier. 
– Vi synes det er naturlig å fortsette denne ordningen, særlig når det er de samme to kvinnene som har møtt den siste tiden. Det ville vært rart å gå tilbake på dette nå. Når Marit Mulelid som andre vara i tillegg bor i Bergen, er dette også mulig å gjennomføre uten særlig ekstra kostnad, sier formann Sverre Dag Ljønes.

 Forbundsstyret ImF 2009-11
FORBUNDSSTYRET 2009-11: Knut Sørheim (gjenvalgt), Marit Mulelid (andrevara), Grete Snildalsli (førstevara), Odd Asbjørn Nybø (ny), Reidar Røyland (ny, nestformann), Sverre Dag Ljønes (formann), Arne Lindekleiv, Emil Krakeli, Atle Våge (gjenvalgt) og Erik Furnes (generalsekretær). FOTO: EGILL J. DANIELSENFORBUNDSSTYRET 2009-11: Knut Sørheim (gjenvalgt), Marit Mulelid (andrevara), Grete Snildalsli (førstevara), Odd Asbjørn Nybø (ny), Reidar Røyland (ny, nestformann), Sverre Dag Ljønes (formann), Arne Lindekleiv, Emil Krakeli, Atle Våge (gjenvalgt) og Erik Furnes (generalsekretær). FOTO: EGILL J. DANIELSEN

 

 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018