Sambåndet

Søndag 22. oktober 2017
RSS

Ny dato for kurs-comeback

Av Nils-Ove Støbakk – Kurset skulle egentlig være 13.-15. november, men vi måtte tilpasse litt siden bibelskolen har endret reisen sin til Israel, forklarer sang- og musikkonsulent Solveig Algrøy. Håper på hundreDet er tre år siden sist ImF arrangerte sang- og musikkurs, da med rundt hundre deltakere. Algrøy håper det blir omtrent like mange nå. […]

Av admin. Publisert 8. september 2009.

Av Nils-Ove Støbakk

– Kurset skulle egentlig være 13.-15. november, men vi måtte tilpasse litt siden bibelskolen har endret reisen sin til Israel, forklarer sang- og musikkonsulent Solveig Algrøy.

Håper på hundre
Det er tre år siden sist ImF arrangerte sang- og musikkurs, da med rundt hundre deltakere. Algrøy håper det blir omtrent like mange nå.

– Målgruppen er alle fra 18 år og oppover. Langt oppover! Men dette blir et år for å begynne igjen, så vi får komme skikkelig igang igjen etter hvert.

Prestasjonsangst
– Det blir fokus på sang og musikk, men også på det å komme sammen som musikkledere. Vi har blant annet lovsangsledelse som et nytt tema i sammenhengen, med litt bevisstgjøring og kunnskap om det. Ellers så kan du få undervisning i sang, kordireksjon, barnekorledelse og spille i band, sier Solveig Algrøy.

– I tillegg skal vi ha et veldig spennende seminar om prestasjonsangst. Det blir utrolig spennende og noe som absolutt går inn i det som har med musikk og lederarbeid å gjøre.

Brosjyren for arrangementet kommer i løpet av september.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

ImF går fra å tilby økonomitjenester til andre, til selv å kjøpe økonomitjenester, inkludert økonomileder, fra Knif-regnskap.

Kretsleder i Sunnmøre Indremisjon, Johan Halsne, ønsker å forberede bedehuset på å kunne gjennomføre gravferd.

Opposisjonspartiene kom med knallhard kritikk mot regjeringens kuttforslag til folkehøgskolene.

I ettermiddag blir det demonstrasjon foran Stortinget mot regjeringens forslag i statsbudsjettet om millionkutt i bevilgningene til folkehøgskolene.

– Vi er med og utdanner for samfunnet og gir barn og unge et kompass – på alle plan i livet, sier rektor Jeanette Vesetvik.

Copyright © Sambåndet 2017