Sambåndet

Torsdag 18. oktober 2018
RSS

Ny dato for kurs-comeback

Av Nils-Ove Støbakk – Kurset skulle egentlig være 13.-15. november, men vi måtte tilpasse litt siden bibelskolen har endret reisen sin til Israel, forklarer sang- og musikkonsulent Solveig Algrøy. Håper på hundreDet er tre år siden sist ImF arrangerte sang- og musikkurs, da med rundt hundre deltakere. Algrøy håper det blir omtrent like mange nå. […]

Av admin. Publisert 8. september 2009.

Av Nils-Ove Støbakk

– Kurset skulle egentlig være 13.-15. november, men vi måtte tilpasse litt siden bibelskolen har endret reisen sin til Israel, forklarer sang- og musikkonsulent Solveig Algrøy.

Håper på hundre
Det er tre år siden sist ImF arrangerte sang- og musikkurs, da med rundt hundre deltakere. Algrøy håper det blir omtrent like mange nå.

– Målgruppen er alle fra 18 år og oppover. Langt oppover! Men dette blir et år for å begynne igjen, så vi får komme skikkelig igang igjen etter hvert.

Prestasjonsangst
– Det blir fokus på sang og musikk, men også på det å komme sammen som musikkledere. Vi har blant annet lovsangsledelse som et nytt tema i sammenhengen, med litt bevisstgjøring og kunnskap om det. Ellers så kan du få undervisning i sang, kordireksjon, barnekorledelse og spille i band, sier Solveig Algrøy.

– I tillegg skal vi ha et veldig spennende seminar om prestasjonsangst. Det blir utrolig spennende og noe som absolutt går inn i det som har med musikk og lederarbeid å gjøre.

Brosjyren for arrangementet kommer i løpet av september.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Bedehusfolk som har gitt uttrykk for savn av liturgi i forsamlingene, får nå et alternativ.

Laget utfordrer kristne forskere og forelesere om å stå fram slik at ferske kristne studenter kan få noen forbilder.

Finansiering er på plass og grunnarbeidet i gang for den lenge planlagte ridehallen på KVS-Bygland.

Er til dømes saudiarar som har konvertert til kristendomen i løyndom, kristne, spør professor Berit Thorbjønrsrud.

Både KrF og Kristne Friskolers Forbund vil ta opp saken om kraftige kutt i statstilskuddet til naturbruksskoler.

Copyright © Sambåndet 2018