Sambåndet

Mandag 29. mai 2017
RSS

Ny dato for kurs-comeback

Av Nils-Ove Støbakk – Kurset skulle egentlig være 13.-15. november, men vi måtte tilpasse litt siden bibelskolen har endret reisen sin til Israel, forklarer sang- og musikkonsulent Solveig Algrøy. Håper på hundreDet er tre år siden sist ImF arrangerte sang- og musikkurs, da med rundt hundre deltakere. Algrøy håper det blir omtrent like mange nå. […]

Av admin. Publisert 8. september 2009.

Av Nils-Ove Støbakk

– Kurset skulle egentlig være 13.-15. november, men vi måtte tilpasse litt siden bibelskolen har endret reisen sin til Israel, forklarer sang- og musikkonsulent Solveig Algrøy.

Håper på hundre
Det er tre år siden sist ImF arrangerte sang- og musikkurs, da med rundt hundre deltakere. Algrøy håper det blir omtrent like mange nå.

– Målgruppen er alle fra 18 år og oppover. Langt oppover! Men dette blir et år for å begynne igjen, så vi får komme skikkelig igang igjen etter hvert.

Prestasjonsangst
– Det blir fokus på sang og musikk, men også på det å komme sammen som musikkledere. Vi har blant annet lovsangsledelse som et nytt tema i sammenhengen, med litt bevisstgjøring og kunnskap om det. Ellers så kan du få undervisning i sang, kordireksjon, barnekorledelse og spille i band, sier Solveig Algrøy.

– I tillegg skal vi ha et veldig spennende seminar om prestasjonsangst. Det blir utrolig spennende og noe som absolutt går inn i det som har med musikk og lederarbeid å gjøre.

Brosjyren for arrangementet kommer i løpet av september.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Dette er oppsiktsvekkjande og noko vi må forske meir på, seier forskar.

Det er flere reiseskildringer i Bibelen, og noen går faktisk over flere kapitler. Fascinerende lesning som gir oss et visst innblikk i hverdagen til Guds folk.

Etter å ha samarbeidet om felles søndagsmøter i cirka ti år går ImF og NLM på Vestnes et skritt lenger og danner en felles forsamling.

Han overtar lederstolen etter Arild Ove Halås som gir seg sommeren 2018.

Over ein periode på 20 år har har Magda Sæviks stiftelse fordelt over 13 millionar kroner på ulike lag og organisasjonar innom- og utanlands.

Copyright © Sambåndet 2017