Sambåndet

Lørdag 21. april 2018
RSS

Ny dato for kurs-comeback

Av Nils-Ove Støbakk – Kurset skulle egentlig være 13.-15. november, men vi måtte tilpasse litt siden bibelskolen har endret reisen sin til Israel, forklarer sang- og musikkonsulent Solveig Algrøy. Håper på hundreDet er tre år siden sist ImF arrangerte sang- og musikkurs, da med rundt hundre deltakere. Algrøy håper det blir omtrent like mange nå. […]

Av admin. Publisert 8. september 2009.

Av Nils-Ove Støbakk

– Kurset skulle egentlig være 13.-15. november, men vi måtte tilpasse litt siden bibelskolen har endret reisen sin til Israel, forklarer sang- og musikkonsulent Solveig Algrøy.

Håper på hundre
Det er tre år siden sist ImF arrangerte sang- og musikkurs, da med rundt hundre deltakere. Algrøy håper det blir omtrent like mange nå.

– Målgruppen er alle fra 18 år og oppover. Langt oppover! Men dette blir et år for å begynne igjen, så vi får komme skikkelig igang igjen etter hvert.

Prestasjonsangst
– Det blir fokus på sang og musikk, men også på det å komme sammen som musikkledere. Vi har blant annet lovsangsledelse som et nytt tema i sammenhengen, med litt bevisstgjøring og kunnskap om det. Ellers så kan du få undervisning i sang, kordireksjon, barnekorledelse og spille i band, sier Solveig Algrøy.

– I tillegg skal vi ha et veldig spennende seminar om prestasjonsangst. Det blir utrolig spennende og noe som absolutt går inn i det som har med musikk og lederarbeid å gjøre.

Brosjyren for arrangementet kommer i løpet av september.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På tre år har søkningen til misjonseide NLA Høgskolen i Samordna opptak økt med 100 prosent.

Styret for Indremisjonsforbundet sender sine gratulasjoner på Israels nasjonaldag, som i år også markerer 70-årsdagen for gjenopprettelsen av staten Israel.

Kristne friskoler har ubevisst bidratt til redusert kristendomskunnskap, mener professor Njål Skrunes ved NLA Høgskolen Bergen.

Open Air Campaigners savner at flere går sammen med dem om gateevangelisering.

Dugnadsinnsats tilsvarende tre og et halvt årsverk ligger bak helgens innvielse av nye Frikstad bedehus.

Copyright © Sambåndet 2018