Sambåndet

Lørdag 22. juli 2017
RSS

Klart for ny julemesse

 GOD STEMNING: Kaker, kaffi, andakt og åresalg er viktige ingredienser for en vellykket julemesse i Bibelskolehallen. ILLUSTRSJONSFOTO: KURT URHAUG Av Nils Ove Støbakk Strikkepinnene går som trommestikker, treårene børstes støv av. Rutinerte lefsebakere kan nok en gang høste fruktene av mange års erfaring. Julemessesesongen er over oss for fullt, også på Bildøy Bibelskole er forberedelsene […]

Av admin. Publisert 11. november 2009.
  
GOD STEMNING: Kaker, kaffi, andakt og åresalg er viktige ingredienser for en vellykket julemesse i Bibelskolehallen. ILLUSTRSJONSFOTO: KURT URHAUG

Av Nils Ove Støbakk

Strikkepinnene går som trommestikker, treårene børstes støv av. Rutinerte lefsebakere kan nok en gang høste fruktene av mange års erfaring. Julemessesesongen er over oss for fullt, også på Bildøy Bibelskole er forberedelsene godt i gang.
– Det kjekkeste er å treffe folk og oppleve atmosfæren og engasje-mentet, sier arrangementssjef Edvard Foss.

Mange medhjelpere
Det har vært en god del arbeid allerede, forteller den engasjerte bibelskolelæreren.
– Men det er mye godt folk og studentene er også engasjerte, vi har mye gode ressurser å ta av.
Blant annet er det en kvinneforening som hjelper til, i tillegg blir både ansatte og elever ved skolen sysselsatt etter hvert som mobiliseringen trappes opp til den store dagen.
– Vi er en god komité som jobber med dette. Så jeg er ikke alene, men koordinerer det hele, sier Foss.

Trenger gevinster
Under årets julemesse blir det to møte-samlinger. På ettermiddagen blir det blant annet et godt, gammel-dags julespill med bibelskoleelever i rollene. Utpå kvelden skal general-sekretær Erik Furnes tale, i tillegg skal både Garness og skolens egne sangkrefter synge. Og så blir det selvfølgelig salg av både lodd og mye annet innimellom. Årets
hovedgevinst er møbler for tjue tusen kroner.
– Hvis folk er interessert i å selge eller kjøpe lodd selv, kan de henvendelse seg til skolen for å kjøpe lodd, reklamer Edvard Foss.
– Vi trenger også en del gevinster og salgsvarer. Det kan leveres til bibelskolen om noen skulle ha noe.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

– Vi må enten bygge eller legge ned campingen etter hvert, sier ImF-leder Erik Furnes.

Dimitri Cubrevic var en av mange kristne ungdommer som forlot området i Latvia der KVS-Bygland er engasjert, på jakt etter et bedre liv. Men han valgte å vende tilbake.

Tarald Ueland er en veteran på Lyngdal Bibelcamp, og i år har han og kona Laila ansvar for programposten Kveldsåpent den første uka.

Ivar Stensland (27) skal jobbe med både forsamlingsarbeid og barne- og ungdomsarbeid og prøve å integrere begge deler.

Etter alt å dømme vil det komme krav om at avstanden mellom «spikerteltene» på campingplasser må økes, men det skjer tidligst fra nyttår.

Copyright © Sambåndet 2017