Sambåndet

Tirsdag 14. august 2018
RSS

Klart for ny julemesse

 GOD STEMNING: Kaker, kaffi, andakt og åresalg er viktige ingredienser for en vellykket julemesse i Bibelskolehallen. ILLUSTRSJONSFOTO: KURT URHAUG Av Nils Ove Støbakk Strikkepinnene går som trommestikker, treårene børstes støv av. Rutinerte lefsebakere kan nok en gang høste fruktene av mange års erfaring. Julemessesesongen er over oss for fullt, også på Bildøy Bibelskole er forberedelsene […]

Av admin. Publisert 11. november 2009.
  
GOD STEMNING: Kaker, kaffi, andakt og åresalg er viktige ingredienser for en vellykket julemesse i Bibelskolehallen. ILLUSTRSJONSFOTO: KURT URHAUG

Av Nils Ove Støbakk

Strikkepinnene går som trommestikker, treårene børstes støv av. Rutinerte lefsebakere kan nok en gang høste fruktene av mange års erfaring. Julemessesesongen er over oss for fullt, også på Bildøy Bibelskole er forberedelsene godt i gang.
– Det kjekkeste er å treffe folk og oppleve atmosfæren og engasje-mentet, sier arrangementssjef Edvard Foss.

Mange medhjelpere
Det har vært en god del arbeid allerede, forteller den engasjerte bibelskolelæreren.
– Men det er mye godt folk og studentene er også engasjerte, vi har mye gode ressurser å ta av.
Blant annet er det en kvinneforening som hjelper til, i tillegg blir både ansatte og elever ved skolen sysselsatt etter hvert som mobiliseringen trappes opp til den store dagen.
– Vi er en god komité som jobber med dette. Så jeg er ikke alene, men koordinerer det hele, sier Foss.

Trenger gevinster
Under årets julemesse blir det to møte-samlinger. På ettermiddagen blir det blant annet et godt, gammel-dags julespill med bibelskoleelever i rollene. Utpå kvelden skal general-sekretær Erik Furnes tale, i tillegg skal både Garness og skolens egne sangkrefter synge. Og så blir det selvfølgelig salg av både lodd og mye annet innimellom. Årets
hovedgevinst er møbler for tjue tusen kroner.
– Hvis folk er interessert i å selge eller kjøpe lodd selv, kan de henvendelse seg til skolen for å kjøpe lodd, reklamer Edvard Foss.
– Vi trenger også en del gevinster og salgsvarer. Det kan leveres til bibelskolen om noen skulle ha noe.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Forkynneren John Piper skrev to nye vers til den kjente sangen «Stor er din trofasthet» for å være komfortabel med at den skulle synges etter hans tale.

Kristne foreninger mottar hvert år 1,7 millioner kroner fra Grasrotandelen til Norsk Tipping. Hadde pengene vært gitt direkte i kollekten, ville summen vært 35 millioner kroner.

Israels ambassadør i Norge, Raphael Schutz, mener Dagbladet har brakt til torgs en antisemittisk karikaturtegning.

Er du interessert i Bibelens historie i blant annet Norge, er Nordisk bibelmuseum i Oslo stedet å oppsøke.

Odd Dubland samanliknar livsgjerninga til Hans Nielsen Hauge i Norge med ord Paulus brukte om Israels kong David.

Copyright © Sambåndet 2018