Sambåndet

Søndag 22. oktober 2017
RSS

Camp-planene klare

 (FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV) Av Nils Ove Støbakk Bibelcamp-sesongen i Lyngdal starter i uke 26, med Marit Stokken, Irene Krokeide Alnes og Karl Johan Hallaråker som talere. Så tar Johan Halsne og Aud Karin Kjølvik over stafettpinnen i uke 27, Torgeir Skrunes og Roald Kvam er talerteam i uke 28, mens Erik Furnes og Per Gunnstein Nes skal […]

Av admin. Publisert 22. januar 2010.

  
(FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Nils Ove Støbakk

Bibelcamp-sesongen i Lyngdal starter i uke 26, med Marit Stokken, Irene Krokeide Alnes og Karl Johan Hallaråker som talere. Så tar Johan Halsne og Aud Karin Kjølvik over stafettpinnen i uke 27, Torgeir Skrunes og Roald Kvam er talerteam i uke 28, mens Erik Furnes og Per Gunnstein Nes skal forkynne og undervise i uke 29. I uke 30 er det sommerstevne med blant annet Johnn Hardang på talerlista.

– Jeg tror at vi har ganske varierte talere som mange vil sette pris på, oppsummerer Anja Ulveseth Heggen, sekretær for programkomiteen.
– Jeg tror det blir en god sesong sånn sett.

Ifølge Ulveseth Heggen blir det mye nytt i forhold til sangkrefter og konserter for hele familien, men detaljene er ikke helt klare ennå. Men det som er helt sikkert, er at det trengs mange arbeidere for å kunne drive bibelcampen. Både rent praktisk og i forhold til barne- og ungdomsarbeid trengs det ungdommer i alle aldre.

– Folk må gjerne ringe og melde seg hvis de vil hjelpe til. Spesielt innen Kidz Camp trenger vi mange, reklamerer hun. Ulveseth Heggen legger til at det ikke blir opplegg for barn og unge den første uken av årets camp, som er uke 26 og en uke tidligere enn foregående år.

LES OGSÅ: FEIL om Campen i forrige Sambåndet,

 
FERIEGLEDE:Misjonstivoli er en av mange aktiviteter ved Lyngdal Bibelcamp. Bildet er fra Sommsertevnet 2008. I uke 30 er det klart for nytt Sommerstevne. FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

ImF går fra å tilby økonomitjenester til andre, til selv å kjøpe økonomitjenester, inkludert økonomileder, fra Knif-regnskap.

Kretsleder i Sunnmøre Indremisjon, Johan Halsne, ønsker å forberede bedehuset på å kunne gjennomføre gravferd.

Opposisjonspartiene kom med knallhard kritikk mot regjeringens kuttforslag til folkehøgskolene.

I ettermiddag blir det demonstrasjon foran Stortinget mot regjeringens forslag i statsbudsjettet om millionkutt i bevilgningene til folkehøgskolene.

– Vi er med og utdanner for samfunnet og gir barn og unge et kompass – på alle plan i livet, sier rektor Jeanette Vesetvik.

Copyright © Sambåndet 2017