Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

Singing derpå

 JESUS-SANG: The Talley Trio, her ved far og datter, er godt kjent fra fleire norgesbesøk. Til helgen deltar dei på Singing in The City i Stavanger. FOTO: EGILL J. DANIELSEN                                                 FohåndssakAv Vilhelm Viksøy: Billettene går unna, artistene er klare, men fortsatt er det rom for flere på Singing in the City.– Det ser veldig bra […]

Av admin. Publisert 10. februar 2010.
  
JESUS-SANG: The Talley Trio, her ved far og datter, er godt kjent fra fleire norgesbesøk. Til helgen deltar dei på Singing in The City i Stavanger. FOTO: EGILL J. DANIELSEN

                                               

Fohåndssak
Av Vilhelm Viksøy:

Billettene går unna, artistene er klare, men fortsatt er det rom for flere på Singing in the City.
– Det ser veldig bra ut. Sammenlignet med sist, er jeg veldig fornøyd med forhåndssalget, sier Johan Halsne, hovedsjef og primus motor for Singing in the City.
Når han åpner dørene i IMI Forum i Stavanger fredag kveld, drømmer han om fulle hus, men våger ikke helt å tro drømmen blir alvor.
– IMI Forum har plass til 1700 på det meste, så å forvente utsolgt, er å ta hardt i. Men jeg har tro for at lørdagskvelden kan det bli trangt om plassen, sier Halsne, som vet det kommer folk fra andre steder enn siddisland.

Fortsatt ledig.
– Jeg fått en god del mailer fra folk som kommer. De fleste er fra strekningen Kristiansand i sør og til Bergen i nord, så her er nok hovedtyngden av tilreisende, sier Johan, som også har også fått signal om besøk fra både Oslo og Finnmark.
Halsne melder at det fortsatt er rom både i hotellet og på konsertene, så om noen ennå ikke har bestemt seg for å ta turen, er det fortsatt håp.
– Hvis man ønsker seg en «høydare» og flott sang- og musikkopplevelse i kald vinter, er dette stedet å ta turen, sier Halsne.

Saken fortsetter under bildet

 

MUSIKKFEST: Reggie and Ladye Love Smith fra USA er to av artistene som deltar under Singing in The City 12.-14. februar. (FOTO: LARS KÅRE SKJØRSTAD)

Fra USA
På gjestelisten står blant annet The Talley Trio, og Reggie and Ladye Love Smith fra USA, samt norske artister som Sveinung Andersen, ImF-koret divisi og jentegruppen Praise
Him fra Fitjar.
– Det er en god blanding av kvalitet og folkelighet, sier Halsne, som understreker at han selv ikke er på sanglisten. Men forventinger til musikken har han likevel.
– Personlig gleder jeg meg til når divisi skal synge sammen med Reggie and Ladye Love Smith. Det tror jeg blir veldig bra, sier han.

– Men egentlig er ikke musikken det viktigste. Vårt viktigste mål er at folk får et møte med Jesus, enten på nytt eller for første gang. Skjer det, så er denne helgen vellykket. Dersom
det bare var det musikalske som stod i høysetet, hadde jeg aldri gjort dette, sier Halsne.
– Så jeg håper mange tar turen til en flott åndelig og sosial opplevelse. Så skal vi gjøre vårt beste for at det blir sett og ikke drukner i mengden.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017