Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

«Sambåndet» bytter navn

NYTT NAVN: Medieavdelingen i ImF er mer enn bare bladet Sambåndet. Derfor bytter de nå navn til ImF Media.. (FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV) Av Egill J. Danielsen – Grunnen er at medieavdelingen driver med mye mer enn å lage organisasjonsbladet Sambåndet, opplyser medieleder Torgeir Hauge. Han håper det rydder opp – og ikke minst kommuniserer bedre utad – […]

Av admin. Publisert 1. mars 2010.
 
NYTT NAVN: Medieavdelingen i ImF er mer enn bare bladet Sambåndet. Derfor bytter de nå navn til ImF Media.. (FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Egill J. Danielsen

– Grunnen er at medieavdelingen driver med mye mer enn å lage organisasjonsbladet Sambåndet, opplyser medieleder Torgeir Hauge.
Han håper det rydder opp – og ikke minst kommuniserer bedre utad – når det offisielle navnet nå har blitt ImF Media. Ledergruppen i ImF vedtok det nye navnet etter forespørsel fra den nye medielederen på nyåret.

Mange produkter
– ImF Media driver grafisk produksjon, ImFs nettsider, minitrykkeri, er involvert i radioarbeid og har ansvaret for evangeliseringsnettsiden omGud.net. Da blir det ganske feil når denne avdelingen på folkemunne kalles «Sambåndet» forklarer Hauge.

Ikke minst ønsker Hauge å tilby grafiske tjenester og enkle trykkeritjenester i indremisjonslandskapet. Han tror det blir lettere med en ryddig navnepolitikk.
– Vi ønsker å markedsføre tjenestene våre mot kretser, skoler og andre institusjoner i ImF-familien. Vi lager gjerne brosjyrer og plakater, og skal være konkurransedyktig i pris på trykking av små og mellomstore opplag.

ImF Media vil også få sin egen logo etter hvert, for å markere skillet i forhold til Sambåndet-merkevaren.

Navnetrend i ImF
Det nye navnet på mdieavdelingen føyer seg inn i rekken av to andre nye ImF-navn de siste årene; ImF Trossamfunn og ImF-UNG. ImF Media skrives uten bindestrek i motsetning til ImF-UNG. Hauge forbereder alle eventuelle innringere på at de vil bli møtt med et hyggelig «ImF Media» når de ringer avdelingens telefonnummer.
– Og om du vil snakke med Sambåndet, er du altså kommet på rett plass, understreker medielederen.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017