Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

«Sambåndet» bytter navn

NYTT NAVN: Medieavdelingen i ImF er mer enn bare bladet Sambåndet. Derfor bytter de nå navn til ImF Media.. (FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV) Av Egill J. Danielsen – Grunnen er at medieavdelingen driver med mye mer enn å lage organisasjonsbladet Sambåndet, opplyser medieleder Torgeir Hauge. Han håper det rydder opp – og ikke minst kommuniserer bedre utad – […]

Av admin. Publisert 1. mars 2010.
 
NYTT NAVN: Medieavdelingen i ImF er mer enn bare bladet Sambåndet. Derfor bytter de nå navn til ImF Media.. (FOTO:SAMBÅNDET/ARKIV)

Av Egill J. Danielsen

– Grunnen er at medieavdelingen driver med mye mer enn å lage organisasjonsbladet Sambåndet, opplyser medieleder Torgeir Hauge.
Han håper det rydder opp – og ikke minst kommuniserer bedre utad – når det offisielle navnet nå har blitt ImF Media. Ledergruppen i ImF vedtok det nye navnet etter forespørsel fra den nye medielederen på nyåret.

Mange produkter
– ImF Media driver grafisk produksjon, ImFs nettsider, minitrykkeri, er involvert i radioarbeid og har ansvaret for evangeliseringsnettsiden omGud.net. Da blir det ganske feil når denne avdelingen på folkemunne kalles «Sambåndet» forklarer Hauge.

Ikke minst ønsker Hauge å tilby grafiske tjenester og enkle trykkeritjenester i indremisjonslandskapet. Han tror det blir lettere med en ryddig navnepolitikk.
– Vi ønsker å markedsføre tjenestene våre mot kretser, skoler og andre institusjoner i ImF-familien. Vi lager gjerne brosjyrer og plakater, og skal være konkurransedyktig i pris på trykking av små og mellomstore opplag.

ImF Media vil også få sin egen logo etter hvert, for å markere skillet i forhold til Sambåndet-merkevaren.

Navnetrend i ImF
Det nye navnet på mdieavdelingen føyer seg inn i rekken av to andre nye ImF-navn de siste årene; ImF Trossamfunn og ImF-UNG. ImF Media skrives uten bindestrek i motsetning til ImF-UNG. Hauge forbereder alle eventuelle innringere på at de vil bli møtt med et hyggelig «ImF Media» når de ringer avdelingens telefonnummer.
– Og om du vil snakke med Sambåndet, er du altså kommet på rett plass, understreker medielederen.

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018