Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

Gratis sommerjobb i nord

 (FOTO:stock_xchng) Av Vilhelm Viksøy På grunn av manglende ressurser, har det fysiske vedlikeholdet av leirstedet i Vestre Jakobselv blitt nedprioritert over lang tid. – Det går ikke i lengden, sier forkynner og tømrer, Roald Evensen. Nå vil han og andre gjøre noe med det og til sommeren reiser nevenyttige folk nordover for å gjøre en […]

Av admin. Publisert 26. mai 2010.

  
(FOTO:stock_xchng)

Av Vilhelm Viksøy

På grunn av manglende ressurser, har det fysiske vedlikeholdet av leirstedet i Vestre Jakobselv blitt nedprioritert over lang tid.
– Det går ikke i lengden, sier forkynner og tømrer, Roald Evensen. Nå vil han og andre gjøre noe med det og til sommeren reiser nevenyttige folk nordover for å gjøre en dugnadsinnsats.

– Vi har allerede noen som vil være med, men har bruk for langt flere, sier primus motor for sommerhjelp i nord.

– Mye jobb
Nye vindu er gitt som gave, nå trenger de å finne sin plass i huset. I tillegg skal det gjøres en del annen tømrerjobb og deler av tak-konstruksjonen skal byttes.
– Vi trenger folk som har litt peiling på snekring og vet hvordan de behandler en hammer, og som kan sette av minimum en uke, sier Evensen.

Dugnadsleder under arbeidet blir Magnar Ådlandsvik område-arbeider i Midthordland Indremisjon. Han blir i sving på tak og vegger hele juli måned.
– Jeg var oppe og inspiserte bygget før påske og ser at sommeren kan bli kort. Den måneden burde nok vært et år for det er mye å ta tak i, sier Ådlandsvik med et smil.

Fri reise
Sommerarbeidet på leirstedet, som også fungerer som forsamlingshus, starter i uke 26 og varer hele juli. Lønn i kroner og øre blir det lite av, men Evensen kan love gratis opphold, mat og fly.
– Hvis man da ikke ønsker å spandere reisen selv. Det er fullt lov, sier han, og oppfordrer de som har lyst å være med, til å ta kontakt.

– Ring meg på 951 21 905 eller send en epost til r.evensen@imf.no, så avtaler vi nærmere detaljer, sier Roald Evensen.

 
DUGNAD I NORD: Leirstedet i Vestre Jakobselv skal blant annet få nytt tak i sommer. Roald Evensen trenger folk til å svinge hammeren under midnattssolen. FOTO: EGILL J. DANIELSEN

 

 

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018