Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Kostbar kretsbladsatsing

  Av Egill J. Danielsen Ordningen medvirker til det svake regnskapsresultatet i starten av 2010, opplyser medieleder Torgeir Hauge. Hittil har tre kretsblader blitt med på ordningen, nemlig Heimemisjonen (Sunnmøre), Indremisjonsnytt (Nordmøre og Romdsdal) og Venehelsing (Nordhordland). Hovegrunnen til at det er kostbart for Sambåndet, er at ImFs hovedorgan mister alle sine abonnentinntekter i disse […]

Av admin. Publisert 26. mai 2010.
  

Av Egill J. Danielsen

Ordningen medvirker til det svake regnskapsresultatet i starten av 2010, opplyser medieleder Torgeir Hauge.

Hittil har tre kretsblader blitt med på ordningen, nemlig Heimemisjonen (Sunnmøre), Indremisjonsnytt (Nordmøre og Romdsdal) og Venehelsing (Nordhordland). Hovegrunnen til at det er kostbart for Sambåndet, er at ImFs hovedorgan mister alle sine abonnentinntekter i disse regionene.

– Tidligere kretsbladabonnenter og Sambåndet-abonnenter i disse kretsene blir slått sammen til samme type abonnenter, og vil i fremtiden kun få giro med frivillig abonnement. Vi har tidligere uttalt at dette er et trosprosjekt, og at vi er avhengig av at mange nok betaler den frivillige kontingenten, sier Hauge.

De opprinnelige Sambåndet-abonnentene fikk imidlertid faktura for 2010 på slutten av fjoråret, og vil derfor ikke få tilsendt frivillig abonnements-giro for inneværende år. Men medielederen opplyser at det kan bli aktuelt å sende ut en egen gavegiro for dem som ønsker å støtte sammensmeltingen av Sambåndet og kretsbladene.

– Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger på produktet, og håper at enda flere kretser vil bli med på ordningen i fremtiden, sier Hauge.

LES OGSÅ: Tøff start på regnskapsåret

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017