Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Kostbar kretsbladsatsing

  Av Egill J. Danielsen Ordningen medvirker til det svake regnskapsresultatet i starten av 2010, opplyser medieleder Torgeir Hauge. Hittil har tre kretsblader blitt med på ordningen, nemlig Heimemisjonen (Sunnmøre), Indremisjonsnytt (Nordmøre og Romdsdal) og Venehelsing (Nordhordland). Hovegrunnen til at det er kostbart for Sambåndet, er at ImFs hovedorgan mister alle sine abonnentinntekter i disse […]

Av admin. Publisert 26. mai 2010.
  

Av Egill J. Danielsen

Ordningen medvirker til det svake regnskapsresultatet i starten av 2010, opplyser medieleder Torgeir Hauge.

Hittil har tre kretsblader blitt med på ordningen, nemlig Heimemisjonen (Sunnmøre), Indremisjonsnytt (Nordmøre og Romdsdal) og Venehelsing (Nordhordland). Hovegrunnen til at det er kostbart for Sambåndet, er at ImFs hovedorgan mister alle sine abonnentinntekter i disse regionene.

– Tidligere kretsbladabonnenter og Sambåndet-abonnenter i disse kretsene blir slått sammen til samme type abonnenter, og vil i fremtiden kun få giro med frivillig abonnement. Vi har tidligere uttalt at dette er et trosprosjekt, og at vi er avhengig av at mange nok betaler den frivillige kontingenten, sier Hauge.

De opprinnelige Sambåndet-abonnentene fikk imidlertid faktura for 2010 på slutten av fjoråret, og vil derfor ikke få tilsendt frivillig abonnements-giro for inneværende år. Men medielederen opplyser at det kan bli aktuelt å sende ut en egen gavegiro for dem som ønsker å støtte sammensmeltingen av Sambåndet og kretsbladene.

– Vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger på produktet, og håper at enda flere kretser vil bli med på ordningen i fremtiden, sier Hauge.

LES OGSÅ: Tøff start på regnskapsåret

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018