Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

– Vi gleder oss

 KLARE TIL INNSATS: Neste års ImF-team er på plass. Bak f.v: Eirik Omdal fra Hægeland, Ingrid Alsvik fra Tau, Stine Merete Stranda fra Rognan og Eyvind Volle fra Ålesund. FOTO: VILHELM VIKSØY Av Vilhelm Viksøy – Jeg tenkte, aldri i livet om jeg skal gå T2. Jeg skulle ut og erobre verden, sier Eyvind Volle […]

Av admin. Publisert 15. juni 2010.
  
KLARE TIL INNSATS: Neste års ImF-team er på plass. Bak f.v: Eirik Omdal fra Hægeland, Ingrid Alsvik fra Tau, Stine Merete Stranda fra Rognan og Eyvind Volle fra Ålesund. FOTO: VILHELM VIKSØY

Av Vilhelm Viksøy

– Jeg tenkte, aldri i livet om jeg skal gå T2. Jeg skulle ut og erobre verden, sier Eyvind Volle fra Ålesund. Etter ett år på Bildøy Bibelskole var han klar for andre ting enn team-tjenste. Slik ble det ikke for musikkstudenten.
– Da jeg fikk spørsmålet og det viste seg at det var de tre andre som ville ha meg med, ble det litt annerledes, sier Eyvind, som dermed ble 4. hjul på teamvognen.

Andre planer
Men heller ikke for de tre andre var team et opplagt førstevalg. – Jeg hadde tenkt å studere, sier Stine Merete Stranda fra Rognan. Men da disippel-studenten ble spurt, så tenkte hun: tja, kanskje det ikke var så dumt likevel?
– Jeg pratet mye med årets team og fikk etter hvert veldig lyst. Det hastet jo ikke så veldig med studiene heller, sier Stine Merete.

For musikkstudentene Eirik Omdal fra Hægeland og Ingrid Alsvik fra Tau, var det mer opplagt. Begge hadde i alle fall tenkt seg et år på T2, men ikke nødvendigvis team-tjeneste.

Gleder seg
Nå når avgjørelsen er tatt, er de trygge på valget alle fire. De gleder seg til et år med nye utfordringer.
– Jeg håper vi vokser mye i løpet av året. Det blir spennende å samarbeide og jeg satser på at vi kommer ut av dette med en positiv opplevelse, sier Ingrid. De andre er enige.
– Jeg gleder meg til å treffe nye folk og se nye steder i landet. Dessuten trives jeg godt med å jobbe innenfor en liten lagsramme som vi fire nå blir, sier Eyvind.

Les også: på oppløpet

Ulike
De er alle fullt klar over at teamarbeid til tider kan være hardt arbeid. Foreløpig er det mest en spennende utfordring.
– Jeg gleder meg til å se hvordan vi kan løse slike utfordringer i teamet. Vi har fire ulike personligheter, som jeg tror skal utfylle hverandre godt, sier Eirik.

Foreløpig har de ikke den interne rollefordelingen klar. De haster heller ikke med å få den på plass. Mye vil gå seg til etter hvert, tror de selv. Det ideelle er at oppgavene sirkulerer og at alle får prøve seg både på kjente, og ukjente områder.
– For meg blir det mye mer krevende å holde en andakt enn å synge og spille, sier Ingrid.
– Eller motsatt for meg. Men det jeg ikke kan, kan andre, sier Eyvind.

  

Les også: på oppløpet

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017