Sambåndet

Mandag 19. mars 2018
RSS

Oransjekonferanse på Jæren

Sue Miller og Reggie Joner er blant talerne

Av KPK. Publisert 15. november 2010.

12.-13. februar er det duket for konferanse på Klepp på Jæren. Det er Willow Creek som arrangerer og lokalitetene er Frøyland og Orstad kirke. Talere er blant andre Reggie Joiner, Sue Miller, Johanna Engamo Kleveland, Viggo Klausen og Egil Elling Ellingsen. Lovsangen er det Compass som står for.

I omtalen av konferansen heter det at menigheten og hjemmet trenger å arbeide sammen for å vise den neste generasjonen hvem Gud er. Konferansen handler om at ledere som tenker oransje, det vil si kombinerer kirkens lys som er gult, med hjemmets kjærlighet som er rød, vil bidra til radikale forandringer. Konferansen er en ny menighetskonferanse i Norge og er til for menighetsledere, ungdomsledere og barneledere. KPK

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018