Sambåndet

Søndag 30. april 2017
RSS

Oransjekonferanse på Jæren

Sue Miller og Reggie Joner er blant talerne

Av KPK. Publisert 15. november 2010.

12.-13. februar er det duket for konferanse på Klepp på Jæren. Det er Willow Creek som arrangerer og lokalitetene er Frøyland og Orstad kirke. Talere er blant andre Reggie Joiner, Sue Miller, Johanna Engamo Kleveland, Viggo Klausen og Egil Elling Ellingsen. Lovsangen er det Compass som står for.

I omtalen av konferansen heter det at menigheten og hjemmet trenger å arbeide sammen for å vise den neste generasjonen hvem Gud er. Konferansen handler om at ledere som tenker oransje, det vil si kombinerer kirkens lys som er gult, med hjemmets kjærlighet som er rød, vil bidra til radikale forandringer. Konferansen er en ny menighetskonferanse i Norge og er til for menighetsledere, ungdomsledere og barneledere. KPK

Nyleg var det avsluttande finalar i Salomokonkurransen i Bergen. Møre barne- og ungdomsskule vann klassen for 5.–7. trinn, medan NLM Namsos stakk av med sigeren for 8.–10. klasse.

Organisasjonen legger rollen som vaktbikkje på hyllen og vil jobbe for større enhet i kristent mediearbeid.

Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide mener momsregelverket for frivillige virksomheter må utvikles og bedres, men mener det er vanskelig å sette grensene.

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Copyright © Sambåndet 2017