Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Oransjekonferanse på Jæren

Sue Miller og Reggie Joner er blant talerne

Av KPK. Publisert 15. november 2010.

12.-13. februar er det duket for konferanse på Klepp på Jæren. Det er Willow Creek som arrangerer og lokalitetene er Frøyland og Orstad kirke. Talere er blant andre Reggie Joiner, Sue Miller, Johanna Engamo Kleveland, Viggo Klausen og Egil Elling Ellingsen. Lovsangen er det Compass som står for.

I omtalen av konferansen heter det at menigheten og hjemmet trenger å arbeide sammen for å vise den neste generasjonen hvem Gud er. Konferansen handler om at ledere som tenker oransje, det vil si kombinerer kirkens lys som er gult, med hjemmets kjærlighet som er rød, vil bidra til radikale forandringer. Konferansen er en ny menighetskonferanse i Norge og er til for menighetsledere, ungdomsledere og barneledere. KPK

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017