BildøyTV er på lufta

Bildøy åpner tv-kanal

Bildøy Bibelskole vil nå bredere ut. Fredag 5.november åpnet de sin egen tv-kanal på internett.

– Dette er et historisk øyeblikk. Så langt jeg vet, er vi den eneste bibelskolen i landet, og kanskje også i verden, som har egen tv-kanal, sa Magnus Hatløy, pr-ansvarlig på Bibelskolen da han ønsket velkommen til åpningsfest for Bildoy.tv.

Rask lansering
Planene om egen kanal ble unnfanget av Film&tv-lærer ved skolen, Daniel Lisigurski, tidligere i vår, men at lanseringen skulle skje så fort, drømte han ikke om.
– Jeg nevnte det for Magnus, han likte ideen og vi tok den med videre til Roald (rektor Roald Kvam, red anm). Han var i fyr og flammer med en gang, forteller Daniel like før åpningen.

Mange kristne bruker mer tid på YouTube hver dag enn de bruker på bibellesing, i følge Daniel. Det er en utfordring, men kan like gjerne være en mulighet, mener han:
– Vi bruker mye tid og krefter på å diskutere hvordan vi skal få studentene våre bort fra dataskjermen. Jeg tenkte, hei, hvorfor skal vi det? Hvis vi ikke kan få dem bort fra pc-en, så få vi heller vi gå inn og møte dem på pc-en, sier han energisk.

Nå langt
Den offisielle åpningen ble foretatt ved kabelklipping av rektor Roald Kvam.
– Dette er gøy. Det er mer enn gøy. Jeg gleder meg til å høre vitnesbyrdene fra mennesker som er blitt forandra. Mennesker som har sett Bildøy-tv og fått noe, som har tenkt litt, som har ledd litt. Og det skulle ikke forundre meg om vi opplever en og annen frelst også, sier Roald.

For målet med kanalen er flerdelt. Gjennom Bildoy.tv kan man få et innblikk i livet på skolen, blant annet gjennom elevenes innslag fra ”Xpress Yourselv-studio” eller nyhetssendinger fra livet på Bildøy. Men i tillegg vil det også bli lagt ut undervisningsserier og møteopptak.
– For vi har noe å melde. Vi har noe å nå ut med. Vi kan nå ekstremt mange gjennom internett. Ved hjelp av 2-3 tastetrykk så kan folk se oss, hvor som helst på kloden, sier Roald Kvam.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.