Sambåndet

Tirsdag 14. august 2018
RSS

Massiv TV-respons

1000 arabere ville ha forbønn.

Av KPK . Publisert 29. november 2010.

I forbindelse med et nytt, direktesendt program fra Troens Bevis Verdens Evangelisering som tilbyr forbønn, ringte arabere fra tre kontinenter og ba om å bli bedt for. I løpet av de fire første sendingene tok 954 seere fra Egypt, Kuwait, Irak, Sudan, Jordan, Emiratene, Saudi Arabia, Italia, Kypros, Canada og USA, kontakt.

–  Seerne hadde mange bønnebegjær og de fikk forbønn på direkten. Det var folk som var syke, andre som så etter arbeid og noen som trenger fred, opplyser lederen for Miracle Channel, Barty Shokralla.

Mange av seerne har vanskeligheter og problemer som går langt utover det som er mulig å løse med praktiske handlinger. De vil gjerne ha hjelp fra Gud i alt fra ekteskapelige problemer til forsvunne barn.

– Gjennom et nytt samarbeid med Arab World Ministries kan vi også tilby de arabiske TV-seerne personlig oppfølging utover programmets sendetid og mange får videre oppfølging over Skype og Facebook, skriver Troens Bevis Verdens Evangelisering på sine hjemmesider.

Troens Bevis Verdens Evangelisering sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel, sender evangeliske program på arabisk 24 timer i døgnet. I 2009 kom det inn nesten 120 000 tilbakemeldinger fra åndelig søkende seere. De fleste av disse var muslimer bosatt i Nord-Afrika og den persiske Gulfen. KPK

Forkynneren John Piper skrev to nye vers til den kjente sangen «Stor er din trofasthet» for å være komfortabel med at den skulle synges etter hans tale.

Kristne foreninger mottar hvert år 1,7 millioner kroner fra Grasrotandelen til Norsk Tipping. Hadde pengene vært gitt direkte i kollekten, ville summen vært 35 millioner kroner.

Israels ambassadør i Norge, Raphael Schutz, mener Dagbladet har brakt til torgs en antisemittisk karikaturtegning.

Er du interessert i Bibelens historie i blant annet Norge, er Nordisk bibelmuseum i Oslo stedet å oppsøke.

Odd Dubland samanliknar livsgjerninga til Hans Nielsen Hauge i Norge med ord Paulus brukte om Israels kong David.

Copyright © Sambåndet 2018