Sambåndet

Lørdag 22. juli 2017
RSS

Massiv TV-respons

1000 arabere ville ha forbønn.

Av KPK . Publisert 29. november 2010.

I forbindelse med et nytt, direktesendt program fra Troens Bevis Verdens Evangelisering som tilbyr forbønn, ringte arabere fra tre kontinenter og ba om å bli bedt for. I løpet av de fire første sendingene tok 954 seere fra Egypt, Kuwait, Irak, Sudan, Jordan, Emiratene, Saudi Arabia, Italia, Kypros, Canada og USA, kontakt.

–  Seerne hadde mange bønnebegjær og de fikk forbønn på direkten. Det var folk som var syke, andre som så etter arbeid og noen som trenger fred, opplyser lederen for Miracle Channel, Barty Shokralla.

Mange av seerne har vanskeligheter og problemer som går langt utover det som er mulig å løse med praktiske handlinger. De vil gjerne ha hjelp fra Gud i alt fra ekteskapelige problemer til forsvunne barn.

– Gjennom et nytt samarbeid med Arab World Ministries kan vi også tilby de arabiske TV-seerne personlig oppfølging utover programmets sendetid og mange får videre oppfølging over Skype og Facebook, skriver Troens Bevis Verdens Evangelisering på sine hjemmesider.

Troens Bevis Verdens Evangelisering sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel, sender evangeliske program på arabisk 24 timer i døgnet. I 2009 kom det inn nesten 120 000 tilbakemeldinger fra åndelig søkende seere. De fleste av disse var muslimer bosatt i Nord-Afrika og den persiske Gulfen. KPK

– Vi må enten bygge eller legge ned campingen etter hvert, sier ImF-leder Erik Furnes.

Dimitri Cubrevic var en av mange kristne ungdommer som forlot området i Latvia der KVS-Bygland er engasjert, på jakt etter et bedre liv. Men han valgte å vende tilbake.

Tarald Ueland er en veteran på Lyngdal Bibelcamp, og i år har han og kona Laila ansvar for programposten Kveldsåpent den første uka.

Ivar Stensland (27) skal jobbe med både forsamlingsarbeid og barne- og ungdomsarbeid og prøve å integrere begge deler.

Etter alt å dømme vil det komme krav om at avstanden mellom «spikerteltene» på campingplasser må økes, men det skjer tidligst fra nyttår.

Copyright © Sambåndet 2017