Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

Massiv TV-respons

1000 arabere ville ha forbønn.

Av KPK . Publisert 29. november 2010.

I forbindelse med et nytt, direktesendt program fra Troens Bevis Verdens Evangelisering som tilbyr forbønn, ringte arabere fra tre kontinenter og ba om å bli bedt for. I løpet av de fire første sendingene tok 954 seere fra Egypt, Kuwait, Irak, Sudan, Jordan, Emiratene, Saudi Arabia, Italia, Kypros, Canada og USA, kontakt.

–  Seerne hadde mange bønnebegjær og de fikk forbønn på direkten. Det var folk som var syke, andre som så etter arbeid og noen som trenger fred, opplyser lederen for Miracle Channel, Barty Shokralla.

Mange av seerne har vanskeligheter og problemer som går langt utover det som er mulig å løse med praktiske handlinger. De vil gjerne ha hjelp fra Gud i alt fra ekteskapelige problemer til forsvunne barn.

– Gjennom et nytt samarbeid med Arab World Ministries kan vi også tilby de arabiske TV-seerne personlig oppfølging utover programmets sendetid og mange får videre oppfølging over Skype og Facebook, skriver Troens Bevis Verdens Evangelisering på sine hjemmesider.

Troens Bevis Verdens Evangelisering sin arabiske satellittkanal, Miracle Channel, sender evangeliske program på arabisk 24 timer i døgnet. I 2009 kom det inn nesten 120 000 tilbakemeldinger fra åndelig søkende seere. De fleste av disse var muslimer bosatt i Nord-Afrika og den persiske Gulfen. KPK

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018