Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Ekstra julegave til ImF-UNG

ImF-UNG får 128.000 ekstra i statsstøtte. – Dette er utrolig kjekt, sier Kenneth Foss.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 14. desember 2010.

Pengene er en del av den totale statsstøtten som er fordelt tidligere i år, men denne siste overføringen kommer etter at det såkalte Fordelingsutvalget har hatt en slutt-opptelling nå i desember.

– En del av statsstøtte-potten holdes alltid tilbake for å kunne brukes til klagesaker og andre forhold. Når disse sakene er avgjort, fordeles resten av pengene til de som allerede har fått støtte tidligere, sier Foss.

Med den ekstra overføringen passerer ImF-UNG to millioner i statsstøtte og ender på summen 2 013 000 kroner. Det er 50.000 mindre enn i fjor, men 200.000 mer enn budsjett.

– Størrelsen på pengepotten varierer hvert år. Det samme gjør antall søkere. Derfor varierer også statsstøtten vår. Denne sluttoverføringen pleier normalt å være på 20-30.000. 128.000 er derfor et kjempebeløp og en gledelig nyhet for oss, sier Kenneth Foss.

Pengene blir i første omgang ført inn i egenkapitalen til ImF-UNG.
– Etter at vi ble en selvstendig organisasjon, trenger vi å styrke egenkapitalen. I 2009 hadde vi et «lån» på 900.000 til ImF. Nå har vi en positiv egenkapital på 300.000.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018