Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

Jerusalem er tilbake

Ny plate etter 16 år i stillhet

Av Sambåndet. Publisert 20. desember 2010.

ny cd fra JerusalemDen svenske gruppen kom nylig ut med cd-en «She» med helt nyskrevet materiale. Jerusalem er ikke bare en gruppe men også et begrep i musikkverdenen – og har levert høyoktan rock i over 30 år. Det er derfor en begivenhet for mange kristenrock-elskere at de nå har kommet med den første cd-en på veldig lenge.

Lytterskaren har naturligvis eldes i takt med stjernene på alle disse årene, men i følge frontfigur Ulf Christiansson er det ikke bare gamliser som hører på dem:

– Det er interessant å se at det ikke bare er en eldre generasjon som har nostalgitreff på våre konserter, men at vi også når en yngre generasjon med et klart og kompromissløst budskap. Det finnes en større hunger etter det som er ekte i dag.

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018