Sambåndet

Lørdag 24. juni 2017
RSS

Jerusalem er tilbake

Ny plate etter 16 år i stillhet

Av Sambåndet. Publisert 20. desember 2010.

ny cd fra JerusalemDen svenske gruppen kom nylig ut med cd-en «She» med helt nyskrevet materiale. Jerusalem er ikke bare en gruppe men også et begrep i musikkverdenen – og har levert høyoktan rock i over 30 år. Det er derfor en begivenhet for mange kristenrock-elskere at de nå har kommet med den første cd-en på veldig lenge.

Lytterskaren har naturligvis eldes i takt med stjernene på alle disse årene, men i følge frontfigur Ulf Christiansson er det ikke bare gamliser som hører på dem:

– Det er interessant å se at det ikke bare er en eldre generasjon som har nostalgitreff på våre konserter, men at vi også når en yngre generasjon med et klart og kompromissløst budskap. Det finnes en større hunger etter det som er ekte i dag.

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017