Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Medlemsvekst i Familie & Medier

Hadde som mål å få 1000 nye medlemmer i 2010. 7. desember var målet nådd.

Av KPK. Publisert 20. desember 2010.

– Vi satte oss et mål i begynnelsen av året, og har hele tiden jobbet målrettet og bevisst mot det. Og trodd at vi skulle nå det. Det har vi nå greid, sier Linda Askeland, medlemskontakt i Familie & Medier.
– Det er en deilig følelse.

Som organisasjon er Familie & Medier medlemsbasert. Organisasjonen er helt avhengig av sine medlemmer både økonomisk og for å ha tyngde i arbeidet de driver.

I år feiret organisasjonen 75 år, og mange av medlemmene har vært trofast med i mer enn 40 år. Askeland forteller om en naturlig avgang av medlemmer, noe som gjør at medlemsmassen må fornyes.
– Vi mener det finnes potensial til å mangedoble medlemsmassen. Jo flere som står sammen, jo mer av det gode har vi muligheter til å få gjennomslag for, sier Askeland.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017