Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS
FULLT HUS: Kenneth Foss (i forgrunnen) er godt fornøyd med årets arbeidermøte i ImF. Over 130 deltakere er påmeldt. FOTO: VILHELM VIKSØY

Vellykket arbeidermøte

Over 130 deltakere deltok under arbeidermøtet første uken i januar.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 14. januar 2011.

VERTSKAP: Rektor Roald Kvam ønsket velkommen til tunet. FOTO: Vilhelm Viksøy

Fakta

Arbeidermøtet ImF

  • 4.-8. januar, Bildøy Bibelskole
  • Deltakere: 130. Ansatte, tillitsvalgte og noen pensjonister fra alle lag i ImF.
  • Talere og forelesere: Gunnar Elstad, Tormod Kleven, Arne Tord Sveinvall, Runar Landro, Svein Bjarne Aase m.fl
  • Deler av arbeidermøtet kan følges direkte på www.ustream.tv/channel/imfung
  • Dato for neste år blir 3.-7. januar

– Dette var en veldig bra uke. Mye folk og masse gode tilbakemeldinger fra deltakerne, sier Kennet Foss, leder i programkomiteen for arbeidermøtet.

Mer enn 130 ansatte, tillitsvalgte og noen pensjonister, møtte til årets samling. De kom fra alle deler av forbundssammenhengen; skoler, kretser, foreninger og ImF sentralt. I tillegg deltok også hele T2-klassen ved Bibelskolen.

Gode samlinger
Hovedtaler under årets arbeidermøte var Gunnar Elstad fra Norsk Luthersk Misjonssamband. I tillegg til tre bibeltimer om Kristus i oss deltok han med sjelesorgsseminar.

– Gunnar Elstad gav oss mye gjennom bibeltimene, sier Foss. I tillegg fremhever han torsdagsprogrammet der utbrenthet var tema. Svein Bjarne Aase som er daglig leder i Samskipnaden, delte sin historie om da han ble utbrent og kampen for å komme tilbake. I tillegg deltok Arne Tord Sveinall, Institutleder ved Institut for sjelesorg med seminar.

– Dette var veldig viktige tema som ble belyst og tilbakemeldingene denne dagen var sterke, sier Foss, som også trekker fram temaet om Hjemmet som trosformidler.
– Dette er et spennende tema som vil stå mye på dagsorden framover.

På nett
Nytt i år var at mange av undervisningsbolkene ble sendt direkte på internett.

– Vi hadde ikke så mange besøk, men dette var først og fremst gjort som en test. Min konklusjon er at vi må ha mer livestreaming fra arrangementene på en god teknisk plattform. De fleste timene vil også bli lagt ut på podcasten vår nå i ettertid. Det finner du på imfung.podomatic.com, sier nettkonsulent i ImF-UNG, Kjetil Fyllingen.

Men undervisning er ikke alt på et arbeidermøte. Fellesskap er en like viktig faktor for mange.
– Det sosiale fellesskapet gir deltakerne mye. Arbeidermøte skal gi oss nytt pågangsmot i tjenesten og det tror jeg vi lykkes med, sier Kenneth Foss.

1 kommentar »

Skriv en kommentar

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018