Sambåndet

Fredag 20. juli 2018
RSS

Notisbøker ble en hit

Frelsessarmeen måtte tredoble produksjonen for de redesignede bøker.

Av KPK. Publisert 28. januar 2011.

Redesignede notisbøker fra Fretex solgte så bra hos Norli-kjeden før jul at produksjonen tredobles, melder Frelsesarmeen. Like før jul ble rundt to tusen notisbøker fra Fretex solgt.

– Vi var kjempespente da vi leverte de første notisbøkene til Norli i oktober i fjor. Selv om vi hadde stor tro på produktet vårt, så var vi likevel avhengige av at kundene ville kjøpe det, sier prosjektleder Katarina Grønmyr i Fretex.

Takket være det gode salget, satses det nå videre på de redesignede notisbøkene. Det regnes med en årlig produksjon på nærmere 13 000 bøker. Mellom 40 og 50 ansatte er involvert i notisbokprosjektet der brukte bokpermer får ny ”innmat” med nye skriveark. KPK

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

TILBAKEBLIKK – Lederkonferansen: Verbene «spurte» og «svarte» brukes langt flere ganger i Bibelen enn ord for å «forkynne».

På sin nye singel spør John-Inge Rolfsnes om hvor stort mangfoldet er i samfunnet.

Copyright © Sambåndet 2018