Sambåndet

Søndag 25. juni 2017
RSS

Notisbøker ble en hit

Frelsessarmeen måtte tredoble produksjonen for de redesignede bøker.

Av KPK. Publisert 28. januar 2011.

Redesignede notisbøker fra Fretex solgte så bra hos Norli-kjeden før jul at produksjonen tredobles, melder Frelsesarmeen. Like før jul ble rundt to tusen notisbøker fra Fretex solgt.

– Vi var kjempespente da vi leverte de første notisbøkene til Norli i oktober i fjor. Selv om vi hadde stor tro på produktet vårt, så var vi likevel avhengige av at kundene ville kjøpe det, sier prosjektleder Katarina Grønmyr i Fretex.

Takket være det gode salget, satses det nå videre på de redesignede notisbøkene. Det regnes med en årlig produksjon på nærmere 13 000 bøker. Mellom 40 og 50 ansatte er involvert i notisbokprosjektet der brukte bokpermer får ny ”innmat” med nye skriveark. KPK

På Kvinesdal bedehus planlegger ImF- og NLM-foreningene å danne forsamling.

Rallycrossfører Simon Wågø Syversen (24) har plassert henvisning til «Den lille bibel» på kanskje den viktigste sponsorplassen i fronten på bilen.

Med fare for å bli oppfattet som moralist og mørkemann tar jeg pennen fatt.

I sine 40 år som kristenlivsjournalist har Jan Arild Holbek vore oppteken av å ikkje meine noko offentleg. Det har han ikkje tenkt å slutte med no sjølv om han er blitt pensjonist.

Indremisjonskoret er svekket og må ta samling i bunn for å kunne gå videre.

Copyright © Sambåndet 2017