Sambåndet

Søndag 20. august 2017
RSS

Bønneaksjon i Frelsesarmeen

Skal be dag og natt hele året

Av KPK. Publisert 15. februar 2011.

I hele 2011 skal Frelsesarmeen be hvert eneste sekund for rettferdighet for de undertrykte i verden, melder Frelsesarmeen.

Kampanjen tar utgangspunkt i Jesu ord i Lukas 18, 7-8. ”Skulle ikke da Gud hjelpe sine utvalgte til deres rett, de som roper til ham dag og natt? Er han sen til å hjelpe dem? Jeg sier dere: Han skal sørge for at de får sin rett, og det snart.” Dette løftet om rettferdighet for de undertrykte ligger til grunn for generalens oppfordring om å rope til Gud dag og natt for rettferdighet.

I løpet av året skal bønnen gå som en bølge gjennom verden etter hvert som Frelsesarmeen i forskjellige land overtar bønnestaffettpinnen. Frelsesarmeen i Norge, Island og Færøyene mobiliserer til sammenhengende bønn fra midnatt mandag 28. februar til midnatt søndag 6. mars. KPK

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017