Sambåndet

Mandag 23. juli 2018
RSS

Slutter i ImF, blir programleder

Solveig Konstanse Algrøy har sagt opp stillingen som sang- og musikk-konsulent i ImF. Fra 1. april blir hun programleder for Noreas nye nettsatsing: iKirken.no

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 2. mars 2011.

PÅ NETT: Solveig Konstanse Algrøy blir programleder for iKirken.no. FOTO: Egill J. Danielsen

– iKirken.no skal bli et kristent fellesskap på internett. Målgruppen er mennesker mellom 20 og 40 år, sier en engasjert Solveig. Hun er nylig ansatt i en 50 prosent stilling for å dra det hele i gang.

– Jeg skal først og fremst være programleder, men vil også være produsent og bidra til å utvikle det norske konseptet nå i starten, sier hun.

Kjent konsept
– iKirken.no er en norsk versjon av lifechurch.tv og nettstedet skal både gi undervisning, nå nye mennesker og skape et fellesskap for de som søker dit. Hver uke skal det også produseres en ny «gudstjeneste» som kan følges når det passer de besøkende best.

– Men vi har også et mål om å føre mennesker inn i et fastere fellesskap ved å lede dem til en lokal menighet, cellegruppe eller bibelgruppe.

Krevende
Solveig er i dag ansatt som musikklærer på Bildøy bibelskole og sang- og musikk-konsulent i ImF. Planen er å fortsette ved bibelskolen, men oppsigelsen til ImF er levert.

– Det har vært fire spennende år der jeg har fått være med på mye spennende i lag med flotte kolleger, men jeg kjenner også at jeg har nådd en viss metning. Det er krevende å alltid skulle favne bredt og nå flest mulig sjangermessig hver eneste gang. Det skal bli godt å ha en smalere målgruppe å forholde seg til, sier en ærlig Solveig.

Solveig er ansatt i iKirken.no fra 1. april. Dato for oppstart av selve nettstedet, er ikke endelig avklart.

1 kommentar »

 • 1

  Roald Evensen

  9. mars, 2011, kl. 10:47

  Shalom!

  Supert. Stå på. Lykke til.Gud velsigne satsingen og mulighetene til å nå nye mennesker med det HIMMELSKE OG EVIGE!

  Hilsen

  Roald Evensen

  Svar

Skriv en kommentar

Ambassadøren kom ikke, men Lyngdal Bibelcamp markerte likevel Israels 70-årsdag.

Det er ingen selvfølge at det er alkoholfritt i kristne sammenhenger, påpeker IOGT.

TILBAKEBLIKK – DNA-KONFERANSEN «Ta oss til ethvert sted der det er barn». Slik lyder Awanas bønn til Gud. Og de blir bønnhørt.

KOMMENTAR: Det er grunn til å være skuffet over at Israels ambassade i Norge takket nei til invitasjonen om å være representert under israelsmarkeringen på Lyngdal bibelcamp lørdag.

Israel som moderne stat er 70 år, og lørdag blir det bursdagsfest på Lyngdal Bibelcamp.

Copyright © Sambåndet 2018