Sambåndet

Fredag 18. august 2017
RSS

Utgjør en forskjell

Kirkens Nødhjelp største mottaker av Norad-støtte

Av KPK. Publisert 17. mars 2011.

Norad overfører i 2011 drøyt 1,5 milliarder kroner til norske ikke-statlige organisasjoner, melder Bistandsaktuelt. Summen er fordelt på i alt 95 organisasjoner. Kirkens Nødhjelp er den organisasjonen som mottar den største summen, med 225 millioner kroner. Norsk misjons bistandsnemnd (Bistandsnemnda) mottar 148 millioner kroner.

Bistandsnemnda fordeler disse 148 millionene til 17 misjonsorganisasjoner. Blant de ti største mottakerne av Norad-støtte er for øvrig Norsk Folkehjelp (128,5 millioner), Redd Barna (126 millioner), Atlas-alliansen (79 millioner), Regnskogfondet (69 millioner), WWF-Norge (68 millioner), Care Norge (65,5 millioner) Norges Røde Kors (60 millioner) og Utviklingsfondet (45 millioner). KPK

Gaven fra en anonym lottovinner brukes til å ruste opp Fjell-Ly.

Etter en tids leting har ImF Midthordland nå fått ansatt en ny barne- og ungdomsleder.

Begrepsbruken til et muslimsk trossamfunn har gjort det nødvendig for NLM-forsamlingen i Kristiansand å presisere ståstedet sitt.

Arkeologer tror el-Araj er svaret på hvor Peters hjemby, Betsaida, lå.

Ein tanke om at det finst ein Gud som vart menneske til frelse for verda, vart for stor til at kunnskapsminister Tormod Røe Isaksen kunne tru.

Copyright © Sambåndet 2017