Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Felles fagdag gav mersmak

Nyttig å møtes for å prate sammen.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 31. mars 2011.

– Dette var veldig nyttig og jeg har faktisk ikke hørt noen som har antydet noe annet, sier generalsekretær Erik Furnes (bildet) om den felles fagdagen med NLM. Førti deltakere fra de to organisasjonene var samlet til samtale om forsamlingsbygging – i videst mulig forstand.

– Bare det å sette seg ned sammen med andre som har ansvar for forsamlingsarbeid i sin organisasjon, har stor verdi i seg selv, fremhever Furnes.

– NLM og ImF er to organisasjoner som står veldig tett læremessig, men vi er likevel ganske ulike med tanke på struktur og styring. I tillegg har naturligvis NLM et sterkt fokus på sitt ytremisjonsarbeid, og ressursmessig kan vi i ImF-sammenheng lett undervurdere dets betydning, sier Furnes som er derfor ganske trygg på at dette ikke ble siste samling.

– Jeg ønsker i alle fall flere slike samlinger. Denne gang var tema ganske vidt, og det bar nok også samtalen litt preg av, så neste gang trenger vi å spisse den litt mer og være enda mer konkrete.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017