Sambåndet

Søndag 30. april 2017
RSS

Felles fagdag gav mersmak

Nyttig å møtes for å prate sammen.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 31. mars 2011.

– Dette var veldig nyttig og jeg har faktisk ikke hørt noen som har antydet noe annet, sier generalsekretær Erik Furnes (bildet) om den felles fagdagen med NLM. Førti deltakere fra de to organisasjonene var samlet til samtale om forsamlingsbygging – i videst mulig forstand.

– Bare det å sette seg ned sammen med andre som har ansvar for forsamlingsarbeid i sin organisasjon, har stor verdi i seg selv, fremhever Furnes.

– NLM og ImF er to organisasjoner som står veldig tett læremessig, men vi er likevel ganske ulike med tanke på struktur og styring. I tillegg har naturligvis NLM et sterkt fokus på sitt ytremisjonsarbeid, og ressursmessig kan vi i ImF-sammenheng lett undervurdere dets betydning, sier Furnes som er derfor ganske trygg på at dette ikke ble siste samling.

– Jeg ønsker i alle fall flere slike samlinger. Denne gang var tema ganske vidt, og det bar nok også samtalen litt preg av, så neste gang trenger vi å spisse den litt mer og være enda mer konkrete.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Nyleg var det avsluttande finalar i Salomokonkurransen i Bergen. Møre barne- og ungdomsskule vann klassen for 5.–7. trinn, medan NLM Namsos stakk av med sigeren for 8.–10. klasse.

Organisasjonen legger rollen som vaktbikkje på hyllen og vil jobbe for større enhet i kristent mediearbeid.

Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide mener momsregelverket for frivillige virksomheter må utvikles og bedres, men mener det er vanskelig å sette grensene.

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Copyright © Sambåndet 2017