Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Felles fagdag gav mersmak

Nyttig å møtes for å prate sammen.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 31. mars 2011.

– Dette var veldig nyttig og jeg har faktisk ikke hørt noen som har antydet noe annet, sier generalsekretær Erik Furnes (bildet) om den felles fagdagen med NLM. Førti deltakere fra de to organisasjonene var samlet til samtale om forsamlingsbygging – i videst mulig forstand.

– Bare det å sette seg ned sammen med andre som har ansvar for forsamlingsarbeid i sin organisasjon, har stor verdi i seg selv, fremhever Furnes.

– NLM og ImF er to organisasjoner som står veldig tett læremessig, men vi er likevel ganske ulike med tanke på struktur og styring. I tillegg har naturligvis NLM et sterkt fokus på sitt ytremisjonsarbeid, og ressursmessig kan vi i ImF-sammenheng lett undervurdere dets betydning, sier Furnes som er derfor ganske trygg på at dette ikke ble siste samling.

– Jeg ønsker i alle fall flere slike samlinger. Denne gang var tema ganske vidt, og det bar nok også samtalen litt preg av, så neste gang trenger vi å spisse den litt mer og være enda mer konkrete.

Ingen kommentarer »

Skriv en kommentar

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018