Sambåndet

Søndag 25. februar 2018
RSS

Partiet «De kristne» etablert

Har som mål å rekristne landet.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 31. mars 2011.

– Det er på tide å restarte kristenretten fra der den begynte på Bømlo med Olav Tryggvason, sier Terje Simonsen til Haugesunds Avis. Tirsdag leverte han inn kommunevalglista til De Kristne på Bømlo. Han er fornøyd med resultatet etter et langvarig arbeid.

– De Kristne, er kommet opp som et resultat av at KrF etter all sannsynlighet på landsmøtet vil forkaste bekjennelsesparagrafen. På grunn av tidsfristen for innlevering av liste til valgstyret 31. mars kunne vi ikke vente på landsmøtets endelige beslutning, sier Simonsen.

De Kristnes liste til kommunevalget i Bømlo inneholder totalt 21 navn, flere av dem tidligere KrF-medlemmer.
Foreløpig er det en lokal liste som er etablert, men dersom KrF forkaster bekjennelsesparagrafen, er vegen åpen for landsarbeid.

– Dersom denne blir forkastet vil vi jobbe for å utvide partiet på riksplan fram mot stortingsvalget i 2013. De Kristne vil uansett bli et pilotprosjekt på Bømlo, sier Simonsen.

Janne Ferstad skifter jobb. Etter påske blir hun ny daglig leder for Bergen Kristne Bokhandel.

Den Norske Israelsmisjon ønsker kontakt med kristne familier og enkeltpersoner som kan være vertskap for israelsk ungdom som er på reise.

Den verdenskjente vekkelsespredikanten som blant annet omtales som den viktigste evangelisten siden apostelen Paulus, døde onsdag 21. februar, 99 år gammel.

Awanas toppleder er imponert over måten ImF har tatt trosopplæringsopplegget til Norge på, og han har et klart råd for veien videre.

Norsk luthersk misjonssamband vil markere 70-årsjubileet for den israelske staten med seminar og bønn i stedet for flaggheising.

Copyright © Sambåndet 2018