Sambåndet

Søndag 30. april 2017
RSS

Godt resultat for Åpne Dører

Inntektene over budsjettet, dels pga elevene ved KVS-Lyngdal.

Av KPK. Publisert 9. mai 2011.

Åpne Dører Norge hadde i fjor inntekter på 20,65 millioner kroner. Det er mer enn noen gang tidligere, og 150 000 kroner mer enn budsjettert. I inntektene inngår et russeprosjekt på KVS Lyngdal, som innbrakte 580 000 kroner til arbeid i Sør-Sudan. Inkludert er også 1,5 millioner kroner fra en innsamlingsaksjon til kristne flomofre i Pakistan. 14 millioner kroner er overført til Åpne Dører internasjonalt, resten er brukt til arbeidet i Norge, i første rekke informasjonsvirksomhet.

Åpne Dører er en internasjonal organisasjon som støtter forfulgte kristne rundt om i verden, og som ønsker å få kristne i den frie verden til å identifisere seg med kristne trossøsken som blir forfulgt, og til aktivt å støtte og be for dem. KPK

Nyleg var det avsluttande finalar i Salomokonkurransen i Bergen. Møre barne- og ungdomsskule vann klassen for 5.–7. trinn, medan NLM Namsos stakk av med sigeren for 8.–10. klasse.

Organisasjonen legger rollen som vaktbikkje på hyllen og vil jobbe for større enhet i kristent mediearbeid.

Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide mener momsregelverket for frivillige virksomheter må utvikles og bedres, men mener det er vanskelig å sette grensene.

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Copyright © Sambåndet 2017