Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Godt resultat for Åpne Dører

Inntektene over budsjettet, dels pga elevene ved KVS-Lyngdal.

Av KPK. Publisert 9. mai 2011.

Åpne Dører Norge hadde i fjor inntekter på 20,65 millioner kroner. Det er mer enn noen gang tidligere, og 150 000 kroner mer enn budsjettert. I inntektene inngår et russeprosjekt på KVS Lyngdal, som innbrakte 580 000 kroner til arbeid i Sør-Sudan. Inkludert er også 1,5 millioner kroner fra en innsamlingsaksjon til kristne flomofre i Pakistan. 14 millioner kroner er overført til Åpne Dører internasjonalt, resten er brukt til arbeidet i Norge, i første rekke informasjonsvirksomhet.

Åpne Dører er en internasjonal organisasjon som støtter forfulgte kristne rundt om i verden, og som ønsker å få kristne i den frie verden til å identifisere seg med kristne trossøsken som blir forfulgt, og til aktivt å støtte og be for dem. KPK

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018