Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Klart for innrykk i nord

Håper på fulle hus til Landssommerstevnet.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 10. mai 2011.

Fakta

Landssommerstevnet

  • Repparfjord Ungdomssenter og Hammerfest
  • 30. juni - 3. juli
  • Marta og Edgar Paulsen, Håkon Skansen, Harald Nyvoll, Svein Hansen m.fl.
  • Last ned brosjyre

– Hvis vi blir 60 deltakere er det bra, men vi har plass til mange flere, sier Svein Hansen, stevnesjef for Landssommerstevnet 30. juni til 3. juli i Finnmark. Denne gang er det vest-fylket som er verstskap og Reppafjord Ungdomssenter i Hammerfest som er rammene for stevnet. I tillegg til Hansen selv, blir Harald Nyvoll og Håkon Skansen med på ledersiden, samt sangevangelistene Marta og Edgar Paulsen. – Det ser vi veldig fram til, sier Hansen.

Hovedvekten av deltakere har de siste årene vært fra kretsen i nord, men Svein Hansen minner om at det er godt mulig for folk sørfra å komme nordover, slik de gjorde under storhetstiden til Landssommerstevnet i gamle dager.

– En flybillett i dag koster mye mindre enn bussturene som ble arrangert den gang. Så her er det bare å komme, oppfordrer Svein Hansen. Utfyllende info og program finnes på imf.no/arrangement. SAMBÅNDET

 

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017