Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Klart for innrykk i nord

Håper på fulle hus til Landssommerstevnet.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 10. mai 2011.

Fakta

Landssommerstevnet

  • Repparfjord Ungdomssenter og Hammerfest
  • 30. juni - 3. juli
  • Marta og Edgar Paulsen, Håkon Skansen, Harald Nyvoll, Svein Hansen m.fl.
  • Last ned brosjyre

– Hvis vi blir 60 deltakere er det bra, men vi har plass til mange flere, sier Svein Hansen, stevnesjef for Landssommerstevnet 30. juni til 3. juli i Finnmark. Denne gang er det vest-fylket som er verstskap og Reppafjord Ungdomssenter i Hammerfest som er rammene for stevnet. I tillegg til Hansen selv, blir Harald Nyvoll og Håkon Skansen med på ledersiden, samt sangevangelistene Marta og Edgar Paulsen. – Det ser vi veldig fram til, sier Hansen.

Hovedvekten av deltakere har de siste årene vært fra kretsen i nord, men Svein Hansen minner om at det er godt mulig for folk sørfra å komme nordover, slik de gjorde under storhetstiden til Landssommerstevnet i gamle dager.

– En flybillett i dag koster mye mindre enn bussturene som ble arrangert den gang. Så her er det bare å komme, oppfordrer Svein Hansen. Utfyllende info og program finnes på imf.no/arrangement. SAMBÅNDET

 

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018