Sambåndet

Søndag 30. april 2017
RSS

Klart for innrykk i nord

Håper på fulle hus til Landssommerstevnet.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 10. mai 2011.

Fakta

Landssommerstevnet

  • Repparfjord Ungdomssenter og Hammerfest
  • 30. juni - 3. juli
  • Marta og Edgar Paulsen, Håkon Skansen, Harald Nyvoll, Svein Hansen m.fl.
  • Last ned brosjyre

– Hvis vi blir 60 deltakere er det bra, men vi har plass til mange flere, sier Svein Hansen, stevnesjef for Landssommerstevnet 30. juni til 3. juli i Finnmark. Denne gang er det vest-fylket som er verstskap og Reppafjord Ungdomssenter i Hammerfest som er rammene for stevnet. I tillegg til Hansen selv, blir Harald Nyvoll og Håkon Skansen med på ledersiden, samt sangevangelistene Marta og Edgar Paulsen. – Det ser vi veldig fram til, sier Hansen.

Hovedvekten av deltakere har de siste årene vært fra kretsen i nord, men Svein Hansen minner om at det er godt mulig for folk sørfra å komme nordover, slik de gjorde under storhetstiden til Landssommerstevnet i gamle dager.

– En flybillett i dag koster mye mindre enn bussturene som ble arrangert den gang. Så her er det bare å komme, oppfordrer Svein Hansen. Utfyllende info og program finnes på imf.no/arrangement. SAMBÅNDET

 

Nyleg var det avsluttande finalar i Salomokonkurransen i Bergen. Møre barne- og ungdomsskule vann klassen for 5.–7. trinn, medan NLM Namsos stakk av med sigeren for 8.–10. klasse.

Organisasjonen legger rollen som vaktbikkje på hyllen og vil jobbe for større enhet i kristent mediearbeid.

Både statsminister Erna Solberg, Jonas Gahr Støre og Knut Arild Hareide mener momsregelverket for frivillige virksomheter må utvikles og bedres, men mener det er vanskelig å sette grensene.

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Copyright © Sambåndet 2017