Sambåndet

Fredag 22. september 2017
RSS

Mer godhet i Stavanger

Godhetsfestivalen arrangeres for sjette gang

Av KPK. Publisert 10. mai 2011.

Tradisjonen tro er det igjen klart for Godhetsfestival i Stavanger. 23.- 29. mai skal folk fra menigheten IMI-kirken i oljebyen fylle Stavanger og distriktet med gode gjerninger. Dette er sjette gang festivalen arrangeres.

Dugnadsgjengen skal male hus, hjelpe til i hager og hus med små prosjekter, rydde og pusse opp lekeplasser og nærmiljø, reparere biler, vaske biler og mer til. Alt er gratis. Målgruppen er eldre, aleneforsørgere og våre nye landsmenn. Men IMI-kirken melder at alle siddiser som vil, kan få en gratis bilvask.

IMI-kirken har en drøm om at Stavanger skal omtales som byen hvor godhet er synlig og tilgjengelig for alle mennesker. Festivalen avsluttes søndag 29. mai med grillmat og gøy, samt Jarle Waldemar og Stavanger Soul Children. KPK

Det er forskjell på hvordan Gud kommuniserer «i fordums tid» og i «disse siste dager».

Sloveneren Primoz Roglic klatret i går inn til tempo-sølv i sykkel-VM. Oppladningen hadde han på ImF Midthordland sitt leirsted, Fjell-ly.

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik og forfatter og forkynner Asle Hetlebakke er blant gjestene når Molde folkehøgskole denne uken skal feire 100-årsjubileum.

Bygda Hellevik i Fjaler kommune har vært uten skole siden 2006. Nå blir det kanskje skole i bygda igjen.

Arild Ove Halås i Nordmøre og Romsdal Indremisjon blir ny medarbeider i Sunnmøre Indremisjon fra høsten 2018.

Copyright © Sambåndet 2017