Sambåndet

Onsdag 26. april 2017
RSS

Mer godhet i Stavanger

Godhetsfestivalen arrangeres for sjette gang

Av KPK. Publisert 10. mai 2011.

Tradisjonen tro er det igjen klart for Godhetsfestival i Stavanger. 23.- 29. mai skal folk fra menigheten IMI-kirken i oljebyen fylle Stavanger og distriktet med gode gjerninger. Dette er sjette gang festivalen arrangeres.

Dugnadsgjengen skal male hus, hjelpe til i hager og hus med små prosjekter, rydde og pusse opp lekeplasser og nærmiljø, reparere biler, vaske biler og mer til. Alt er gratis. Målgruppen er eldre, aleneforsørgere og våre nye landsmenn. Men IMI-kirken melder at alle siddiser som vil, kan få en gratis bilvask.

IMI-kirken har en drøm om at Stavanger skal omtales som byen hvor godhet er synlig og tilgjengelig for alle mennesker. Festivalen avsluttes søndag 29. mai med grillmat og gøy, samt Jarle Waldemar og Stavanger Soul Children. KPK

Arrangørene ønsker at Håpets festival skal bidra til en stor vekkelse i Norge slik at mange kan bli frelst.

Langt færre ja-svar enn ventet, gjør at KVS-Bygland må kutte i fagtilbudet.

Til høsten starter to kretser i Indremisjonsforbundet med konfirmantundervisning – Indremisjonssamskipnaden og ImF Rogaland.

Frikstad bedehus er i gang med å utvide, mens Molde bedehus planlegger utbygging.

Byråkrater og politikere går nå langt i å mistenkeliggjøre virksomheten til kristne organisasjoner.

Copyright © Sambåndet 2017