Sambåndet

Fredag 23. mars 2018
RSS

Mer godhet i Stavanger

Godhetsfestivalen arrangeres for sjette gang

Av KPK. Publisert 10. mai 2011.

Tradisjonen tro er det igjen klart for Godhetsfestival i Stavanger. 23.- 29. mai skal folk fra menigheten IMI-kirken i oljebyen fylle Stavanger og distriktet med gode gjerninger. Dette er sjette gang festivalen arrangeres.

Dugnadsgjengen skal male hus, hjelpe til i hager og hus med små prosjekter, rydde og pusse opp lekeplasser og nærmiljø, reparere biler, vaske biler og mer til. Alt er gratis. Målgruppen er eldre, aleneforsørgere og våre nye landsmenn. Men IMI-kirken melder at alle siddiser som vil, kan få en gratis bilvask.

IMI-kirken har en drøm om at Stavanger skal omtales som byen hvor godhet er synlig og tilgjengelig for alle mennesker. Festivalen avsluttes søndag 29. mai med grillmat og gøy, samt Jarle Waldemar og Stavanger Soul Children. KPK

Mens studentene på Bildøy Bibelskole er på tur, benytter fire mannfolk anledningen til å jobbe dugnad på skolen.

Resultatet av aksjon for å få økte inntekter viser at det er behov en slik innsats, mener arrangements- og markedsansvarlig Kenneth Foss i ImF.

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Copyright © Sambåndet 2018