Sambåndet

Lørdag 17. mars 2018
RSS

Sommerklart i Lyngdal

Ferie gir hvile, Guds ord gir kraft. Det er resepten også for sommerens sesong ved Lyngdal Bibelcamp.

Av Vilhelm Viksøy. Publisert 11. mai 2011.

– Dette blir som vanlig veldig bra. Vi er klare, sier Kenneth Foss, som har hatt programansvaret for Bibelcampen. Fra 1. til 31. juli håper de på fulle hus, vogner og telt i Lyngdal.

– Vi har planlagt godt og lenge så det meste er på plass, sier Foss, som kan skilte med både Marit og Irene, Karl Johan Hallaråker, Roald Kvam og Johannes Kleppa – for å nevne noen av navnene fra en innholdsrik talerliste.

Sang- og musikk.
På programsiden planlegges det dette året en liten endring torsdagskveldene. Da legges det opp til sang- og musikkmøte for å skape en større bredde og variasjon i programtilbudet.

– Vi prøver med dette å få til en litt større variasjon i møtene slik at ikke alle kvelder blir helt like, sier Foss som lover godt program etter en velprøvd mal – også i år med egne opplegg for barn og unge: KidzCamp og Ungdomscampen.

Mangler folk.
Over 20 medarbeidere trengs hver uke for å holde programhjulene i gang hver uke. I tillegg kommer sangkrefter og ansatte i driften av selve campingen. Det er derfor en stor kabal å legge for hver uke, men det meste er på plass. Bortsett fra sisteuken, uke 30.

– Det er vanligvis litt krevende å få på plass folk i denne GF-uken, men i år har det vært ekstra vanskelig, sier  Foss som blant annet leter etter taler til Ungdomscampen og leirsjef på selve campen.
– Så hvis noen har tips, er det bare å ta kontakt så fort som mulig.

Fortsatt ledig.
Raske bør man også være dersom man ønsker seg leilighet denne sommeren. I uke 28 og 29 er alle meste av leiligheter reservert, men det er fortsatt noen smutthull og god plass på vanlige dobbeltrom.

– Marit og Irene kommer i uke 29 og da er det alltid mye folk. Den uke gikk først, sier driftsansvarlig Bjarne Kjetilstad. Men planlegger du ferie i 27 eller 30, er det derimot mer å velge blant.
– Der har vi en del ledig også av leiligheter, sier Kjetilstad. Trives man derimot best i mobile enheter som telt og campingvogner, er det mulighet hele sommeren.

– Her har vi ingen bestilling så det er førstemann til mølla som får beste plassen. Blir det fullt på hovedcampen, åpner vi et ekstra jorde oppe ved skolen så det skal mye til for at det blir helt fullt her, sier Kjetilstad.

Programmet for de ulike ukene og mer info om campen, finner du imf.no/lbc

1 kommentar »

  • 1

    Kjell Kolbrek

    29. desember, 2013, kl. 11:09

    TV opptakene som Budstikka Radio Trøndelag gjorde på Lyngdal Bibelcamping i sommer ( 2013 ) kommer på TV Visjon Norge med første program søndag 12 januar kl. 13;00 , med to repriser som blir satt inn i uken ( Dag og tid kommer på BR`s facebookside – se: http://www.budstikkaradio.no )

    Svar

Skriv en kommentar

Påskemusikalen «Lys, lys levende» trekker linjene mellom Jesus og det første påskelammet.

I Pakistan har Anjum Naz Sandhu (62) i to år hatt en dødsdom for blasfemi hengende over seg. Denne uken ble han frikjent i høyesterett.

Konfirmanter fra ImF Straume har vært på tur til Kenya, og noen av dem vil gjerne reise tilbake.

Det kan være sunt å kjenne på moralsk skam, og denne positive siden av skam kommer ikke fram i NRK-serien med samme navn, mener fagfolk.

Vik bedehusforening har vedtatt å opprette forsamling i 2019.

Copyright © Sambåndet 2018