Nytenkning rundt .no

Laber oppslutning om barne- og ungdomsarbeidersamlingen i april kan føre til flytting av tidspunkt.

– Vi vurderer å flytte .no fra våren til august, opplyser daglig leder i ImF-UNG, Kenneth Foss.

Årets .no, som ble arrangert på Fjell-ly i april samlet rundt 15 deltakere. Det er ti færre enn året før. I tillegg deltok 20 studenter fra T2-linjen på Bildøy hele onsdagen.
– Vi hadde veldig flotte dager og et knallbra programinnhold med blant annet foredrag om forkynnelse til barn og unge. Tilbakemeldingene fra dem som var der er gode. Derfor er det synd at ikke flere får det med seg, erkjenner Kenneth.

Flying start i august.
Han tror noe av årsaken til den svake oppslutningen kan være tidspunktet. April er ikke så lenge etter det faste Arbeidermøtet i januar, og ImF-UNG-lederen tror det kan bli litt mye for arbeiderne å reise på.

– Vi tenker at august er et bedre tidspunkt, og ønsker også å slå .no sammen med ImF-UNGs landsmøte som arrangeres annethvert år. Dermed gjør vi to samlinger til én de årene. Dessuten er det ofte nye ansatte i august som nå vil kunne starte tjenesten sin med et faglig relevant seminar som vi håper de vil ha stort utbytte av i jobben, sier Kenneth som understreker at han trenger å konferere litt mer kretsene før en flytting blir endelig bestemt.

Tidligere BUAM.
Kenneth har også lyst å ha med seg Bibelskolen og T2-linjen på permanent basis.
– Det vil gi et større fellesskap og dessuten kunne være god nettverksbygging. T2-elevene er nettopp i målgruppen vår når vi skal rekruttere nye barne- og ungdomsarbeidere, sier han.

Samlingen med det klingende navnet .no (uttales: dåttenno) er det som for en del år siden het BUAM, eller Barne- og ungdomsarbeidermøtet. Samlingen er for ansatte i barne- og ungdomsarbeiderstillinger i kretsene og ImF sentralt. Målgruppen for arrangementet teller totalt mellom 25 og 30 personer, i tillegg til T2-elevene.

Se film fra seminaret «Leik og moro»

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.