Sambåndet

Søndag 22. oktober 2017
RSS

Vurderer navneskift

Forlater Norsk Søndagsskoleforbund og blir Søndagsskolen Norge.

Av KPK. Publisert 18. mai 2011.

En av sakene på generalforsamlingen i Norsk Søndagsskoleforbund i midten av juni, er forslag om å endre navn på organisasjonen. På bakgrunn av høring i kretsene, foreslår landsstyret at det nye navnet blir SØNDAGSSKOLEN NORGE.

Også nye grunnregler for organisasjonen skal behandles. Forslaget til nye grunnregler legger vekt på en enkel og oversiktlig struktur. Arbeidet har også tatt sikte på å skape en større grad av forutsigbarhet og tydelighet for alle deler av organisasjonen når det gjelder deltakelse, rettigheter og plikter.

Landsstyret legger også fram forslag til felles givertjeneste for forbund og kretser, noe man tror vil øke inntektene til søndagsskolearbeidet. KPK

ImF går fra å tilby økonomitjenester til andre, til selv å kjøpe økonomitjenester, inkludert økonomileder, fra Knif-regnskap.

Kretsleder i Sunnmøre Indremisjon, Johan Halsne, ønsker å forberede bedehuset på å kunne gjennomføre gravferd.

Opposisjonspartiene kom med knallhard kritikk mot regjeringens kuttforslag til folkehøgskolene.

I ettermiddag blir det demonstrasjon foran Stortinget mot regjeringens forslag i statsbudsjettet om millionkutt i bevilgningene til folkehøgskolene.

– Vi er med og utdanner for samfunnet og gir barn og unge et kompass – på alle plan i livet, sier rektor Jeanette Vesetvik.

Copyright © Sambåndet 2017