Sambåndet

Mandag 29. mai 2017
RSS

Vurderer navneskift

Forlater Norsk Søndagsskoleforbund og blir Søndagsskolen Norge.

Av KPK. Publisert 18. mai 2011.

En av sakene på generalforsamlingen i Norsk Søndagsskoleforbund i midten av juni, er forslag om å endre navn på organisasjonen. På bakgrunn av høring i kretsene, foreslår landsstyret at det nye navnet blir SØNDAGSSKOLEN NORGE.

Også nye grunnregler for organisasjonen skal behandles. Forslaget til nye grunnregler legger vekt på en enkel og oversiktlig struktur. Arbeidet har også tatt sikte på å skape en større grad av forutsigbarhet og tydelighet for alle deler av organisasjonen når det gjelder deltakelse, rettigheter og plikter.

Landsstyret legger også fram forslag til felles givertjeneste for forbund og kretser, noe man tror vil øke inntektene til søndagsskolearbeidet. KPK

– Dette er oppsiktsvekkjande og noko vi må forske meir på, seier forskar.

Det er flere reiseskildringer i Bibelen, og noen går faktisk over flere kapitler. Fascinerende lesning som gir oss et visst innblikk i hverdagen til Guds folk.

Etter å ha samarbeidet om felles søndagsmøter i cirka ti år går ImF og NLM på Vestnes et skritt lenger og danner en felles forsamling.

Han overtar lederstolen etter Arild Ove Halås som gir seg sommeren 2018.

Over ein periode på 20 år har har Magda Sæviks stiftelse fordelt over 13 millionar kroner på ulike lag og organisasjonar innom- og utanlands.

Copyright © Sambåndet 2017